ŠUŠKA SE DA DVOJNICA TARE SIMOV ULAZI U RIJALITI! Ša joj pre Zadruge ostavio SRCE, a svi kažu da je KOPIJA njegove BIVŠE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

SVI O TOME BRUJE

ŠUŠKA SE DA DVOJNICA TARE SIMOV ULAZI U RIJALITI! Ša joj pre Zadruge ostavio SRCE, a svi kažu da je KOPIJA njegove BIVŠE! (FOTO)

Rijaliti -

Društvenim mrežama kruži priča da će izvesna Monika biti učesnica rijalitija "Zadruga", a da je to devojka Nenada Aleksića Ša.

Ono što su svi primetili jeste da Monika izgleda skoro identično kao Tara Simov sa kojom reper ima turbulentan odnos. Monika objavljuje provokativne fotografije na Instagram, a sada je na jednoj stranici osvanula informacija da će se naći u Beloj kući.

Monika Jovanovska
foto: Printscreen/Instagram

Ša je Moniki jednom prilikom ispod objave ostavio srce.

"Još jedan Tarin fan", "Ma da,ista Tara. Biće zanimljivo", Koja je ova nesrećnica i seljanka, prvi put je vidim", samo su neki od komentara ispod objave.

Inače, Ša neprestano pokušava da privuče pažnju Tare Simov.

- U meni se tada sve ugasilo, gotivio sam te, ali te nisam osećao. Vratio sam se u normalu, radio sam na sebi, vratio sam samopouzdanje. Nisi mi bila bitna uopšte, uvek bi bio tu da pomognem ali ovako ne. Mislio sam da ću totalbno drugačije da vozim ovaj rijaliti - govorio je nedavno reper Simovoj.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:09

TARA SIMOV U SUZAMA: Bivša rijaliti učesnica ZAGRLILA PSA i plače kao kiša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track