MENSUR IZVREĐAO MILICU, PA ZAVRŠIO S NJOM U KREVETU: Maloletnica prešla preko GNUSNIH reči, razmenjuje nežnosti s jačom polovinom
Foto: Printscreen

POSLE SVAĐE SVE JE SLAĐE

MENSUR IZVREĐAO MILICU, PA ZAVRŠIO S NJOM U KREVETU: Maloletnica prešla preko GNUSNIH reči, razmenjuje nežnosti s jačom polovinom

Rijaliti -

Ljubavni odnos Mensura Ajdarpašića i maloletne Milice Veselinović intrigira sve zadrugare.

Mensur je bio izričit da više ne želi vezu sa njom isključivo zbog njenog lošeg ponašanja, te je tokom emisije urlao na svoju bivšu devojku i unosio joj se u facu uz ove reči:

Mensur Ajdarpašić, Milica Veselinović
foto: Printscreen

- Lažovčino jedna mala, sve dok je ona pored mene, ona ne treba da se brine, kada se ovo završi, ja idem kući, a ona svojoj, ja neću da se osećam krivim, a ona hoće da bude riba... Stani! Ona ne zna šta je poniženje, ona ne zna šta ovde poniziti se. Sama si seme ponizila, 'ajde vozi. Ona je iskompleksirana i isfrustrirana... Nećeš se izboriti nikada sa mnom da znaš. Ja se ne osećam krivim za ovakav odnos smatram da nije ispravan, znam da me laže - govorio je Mensur.

Kada su se probudili ipak je priča drugačija. Mensur se bacio na grljenje svoje devojke Milice, probio se uz nju, pa joj priredio pravo ljubavno jutro.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track