DALILA USLOVILA PRODUKCIJU! Prodala BRAK za 10.000 €, pa se vratila CARU za 15.000 €, a evo šta moraju da urade da bi je zadržali
Foto: Printscreen/Zadruga 5

proračunata

DALILA USLOVILA PRODUKCIJU! Prodala BRAK za 10.000 €, pa se vratila CARU za 15.000 €, a evo šta moraju da urade da bi je zadržali

Rijaliti -

Dalila Dragojević prevarila je supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carom, a njen odnos sa ljubavnikom iz dana u dan šokira gledaoce "Zadruge". Dalila je tokom jedne od svađa sa Dejanom, toliko pobesnela, da se javno obratila produkciji i uslovila ih za njen opstanak u rijalitiju.

- Evo sad ja dajem uslov. Moj uslov za dalji boravak u rijalitiju je da sve ovde moje lično mora da se obriše - uslovila je Dalila jednom prilikom produkciju.

- A šta si ti ovde? Bosanska Paris Hilton? - odgovorio joj je Dejan Dragojević.

Dalila Dragojević
foto: screenshot Pink tv

Podsetimo, Dragojevićeva je zbog novca uništila svoj petogodišnji brak sa Dejanom Dragojevićem, za šta je dobila 10.000 evra na ugovoreni honorar, o čemu je Kurir pisao, a potom je uspela da uzme još oko 15.000 evra da bi se pomirila sa Filipom i sada je opet priča na njoj, pa je tako sigurno zaradila od za dve promene ugovora zaradila 25.000 evra.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen/Pink

kurir.rs

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track