ŠTA IMA CAR DA SE BRINE KAD JE RASKINUO SA MNOM?! Dalila se vratila u Zadrugu i odmah napravila haos: OVO joj je rekao PSIHIJATAR
Foto: Printscreen/Pink

DRAMA

ŠTA IMA CAR DA SE BRINE KAD JE RASKINUO SA MNOM?! Dalila se vratila u Zadrugu i odmah napravila haos: OVO joj je rekao PSIHIJATAR

Rijaliti -

Velika prašina nastala je kada je Dalila Dragojević napustila Zadrugu, kako bi otišla po pomoć kod psihijatra. Kada se vratila u Belu kuću, Marko Đedović ju je dočekao sa informacijama o dešavanjima u njenom odsustvu.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Bila sam kod psihijatra - rekla je Dalila.

- Brinuo se Car - dodao je Đedović.

- Brinuo se? Šta će on da se brine, kad je raskinuo sa mnom, što bi se brinuo? - pitala je Dalila.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Rekao sam mu da ti je muka od njegovog pravdanja. Rekao sam mu da ne sme da pije, stalno je neki problem kad je pijan. On kaže da ti ne umeš sa njim kad je pijan. Pitao sam ga dokle... Dokle... - nadovezao se Đedović.

- Dobro si objasnio kompromis, kompromis je kad se obe strane slože, a ne jedna - rekla je ona.

- Da, ovo njegovo je robovlasnički sistem. Nije on znao da si išla kod lekara, kaže da mu nabijaš grižu savesti, ovo, ono. Rekao sam mu: "Care, nema više griže savesti". Ovo nije humano - istakao je Marko.

- Odmah krenuo sa Anom Anđelovom da sedi. Kako ne, da mu previja rane ona... Zar nisi video u sobi. Da, da... Sedeli na dvosedu. A sad spava na mom krevetu - dodala je Dragojevićka.

- I ta Ana mi je postala... - nastavio je Đedović.

- Šta ti kaže psihijatar? - pitao je Marko.

- Da gledam sebe, da se posvetim sebi i da mi ovo ne treba. Da moram da izdržim, da pokušam da idem sama. Da mi je problem što sam navikla da ne budem sama. Meni je teško, ja sam njega zavolela. Sad sam se frapirala kad sam ga videla u krevetu da spava - rekla je Dalila.

- I ta mala Ana - nastavio je Marko.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Ona je raskinula sa Anđelom? - pitala je Dragojevićka.

- Anđelo mi je rekao da joj je preče da zavrzuje ljude, Mensura itd, nego njihov odnos. Ubacuje koske, ludilo... Danas je Matoru isterala iz pameti. Vidiš sad u koju se priču brca - rekao je Đedović.

- Slobodno, od mene neće dobiti reakciju - istakla je ona.

- Pošto je Tara školuje, završiće kao ona. Polupana - nastavio je Đedović.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:14

DALILA, DEJAN I ALEKSANDRA UHVAĆENI ZAJEDNO: Subotićeva se druži sa bratom bivšeg dečka, a šuška se i da će svi zajedno u RIJALITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track