DALILA I CAR SU ZBOG NJE NAPRAVILI HAOS! Trudna Pešićka iskreno o SCENI bivše njenog verenika: Evo da li je imala nešto sa Flipom!
Foto: Printscreen/Zadruga, Printscreen/Instagram

BEZ DLAKE NA JEZIKU

DALILA I CAR SU ZBOG NJE NAPRAVILI HAOS! Trudna Pešićka iskreno o SCENI bivše njenog verenika: Evo da li je imala nešto sa Flipom!

Rijaliti -

Dalila Dragojević i Filip Car su nedavno obavili tajni razgovor ispod pokrivača, gde su pričali o njenoj prošlosti i bivšim momcima.

Nakon ovog razgovora, nastao je pravi haos. Car nije totalno poverovao Dalili, te je istakao da je nemoguće da su baš sve informacije koje su izneli ljudi netačne, piše Pink.

Situacija se nikako nije smirivala, a sinoć je došlo do pravog karambola. U sve su upleli i bivšu zadrugarku i voditeljku Jelenu Pešić i njenog sadašnjeg verenika Mladena Vuletića sa kojim čeka dete, a sa kojim je nekad bila Dalila. Dragojevićka je htela da izvuče od Cara da li je bio sa Jelenom prošlog leta kad je izašao iz "Zadruge".

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Car je počeo da vređa Dalilu i da psuje njene roditelje, zbog čega je ona nasrnula na njega. Haos nije prestajao, a moralo je da reaguje i obezbeđenje. Zadrugari su pokušali da smire oboje. Sada je Jelena dala svoj sud.

- Iskreno, nemam ništa specijalno da kažem na pominjanje Mladena i mene od strane Filipa i Dalile. Dalila je neko ko je meni i Mladenu istinski poželeo sreću i ja sam zaista jako srećna zbog toga, prosto nisam mogla do tog dana da funkcionišem, sad mi je lakše. Hvala joj mnogo - započela je Jelena, pa nastavila:

- Ja njoj zaista želim istinsku sreću i da konačno pronađe sebe, to joj je preko potrebno. Što se Filipa tiče, nikada nismo imali ništa više od drugarstva i mislim da često ima pogrešne korake. Ali mlad je, videće gde greši - zaključila je Pešićeva.

Jelena Pešić, Mladen Vuletić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs.

Bonus video:

00:10

Seka okadila dom tokom posta: Sve oduševio potez malog Jovana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track