DUŠICA JAKOVLJEVIĆ RAZVEZALA JEZIK! Progovorila o Dalili i Caru: Takve veze se ne nastavljaju nakon rijalitija! ŠOKIRAJU JAVNOST!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

dala svoj sud

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ RAZVEZALA JEZIK! Progovorila o Dalili i Caru: Takve veze se ne nastavljaju nakon rijalitija! ŠOKIRAJU JAVNOST!

Rijaliti -

Voditeljka Dušica Jakovljević u intervjuu progovorila je o svom izgledu, ali se osvrnula i na aktuelna dešavanja u rijaliti programu Zadruga 5.

Ovu sezonu Zadruge obeležili su Dalila, Car i Dejan… Da li si očekivala posle svega što smo gledali za ovih pet sezona, da ćemo imati i ovakvu priču pred milionskim auditorijumom?

- Veruj mi da se svaki put šta li će se novo desiti. Uvek kažem sebi Bože, šta li će sada da bude?! Ovo što se sada dešava je još jedna u nizu situacija koja je šokirala javnost, a čini mi se da mnogi od nas u svojoj okolini imaju ako ne iste, onda slične slučajeve. Sve je to život, ja se uvek pitam, ukoliko bude neki sličan format u narednoj sezoni, šta li će se to novo desiti. Ali puštam da me Zadruga uvek iznenadi i negde matira, rekla je Dušica za Scandal, a prenose mediji.

Dušica Jakovljević
foto: Damir Dervišagić

Da li između Dejana i Aleks, po tvom mišljenju, postoje iskrene emocije?

- Ja više ne znam koliko je ko iskren u svojim emocijama. Logično mi je, ako već toliko vremena provode zajedno, onda mora da jesu iskreni. Polazim od sebe, nikad nisam imala neiskrene emocije, štaviše, uvek sam bila neko ko je voljen, voli da voli i voli da bude voljen, pa ne mogu da tražim ništa negativno u nečemu što je ljubav. Ako neko drugi može, svaka mu čast!

Mogu li Dalila i Car da nastave vezu nakon rijalitija?

- Teško se takve vrste veza nastavljaju posle rijalitija. Nikad ja i ne razmišljam o tome da neko mora nakon rijalitija da nastavi vezu ili stupi u brak, samo smatram da bi bilo lepo da ne dozvoljavaju ove scene sebi koje gledamo unutar rijalitija.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen/Pink

Inače, deluješ sve lepše i zadovoljnije, u čemu je tvoja tajna?

– Ja uopšte ne znam koja je moja tajna, mnogi mi kažu da sam smršala, a ja nisam izgubila ni jedan jedini kilogram. Možda je tajna u tome što sam odlučila da se ne nerviram oko stvari koje ne mogu da promenim, ali da težim tome da u onome što radim i u ljudima kojima sam okružena budem uvek i u svakom trenutku bolja. Mislim da s godinama moramo da učimo i trudimo se da budemo bolji, da se trudimo da kontrolišemo sve oko sebe i ono što se dešava, ali i da usmerimo energiju ka ljudima koji to umeju da cene i koji će znati da ti uzvrate istom merom. Možda je tajna i u tome što sam se udaljila od ljudi koji su me mračili, od situacija koje me nisu činile srećnom. Odlučila sam da se posvetim sebi i deci i onome što može samo da nam donese neki benefit u svakom smislu. Rešila sam da više brinem o sebi.

Da li si ponovo na režimu ishrane, znam da umeš i da ga prekršiš, ali i kad se zainatiš, budeš baš dosledna. Kako nateraš sebe da istraješ budući da se iz aviona vidi da si pre svega hedonista?

- Ja sam ozbiljan hedonista, ali sam već u takvom periodu života da ako sam hedonista, ne moram baš biti svinja. (smeh) Sada se malo uštinem kad se prejedem, naravno, svakog dana dajem sebi oduška da pojedem nešto što ne bi trebalo po režimu, jer mislim da zaista treba da uživamo u životu. Jedem ono što mi duša ište, ako danas pojedem malo više, sutra jedem malo salatice, ali nije to nikakva izbalansirana ishrana.

Dušica Jakovljević
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/Scandal

Bonus video:

00:28

Ivana Aleksić i Dušica Jakovljević u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track