POMIRILI SE DALILA I CAR, OPET Dragojevićka pogazila REČ, prešla preko svih BRUTALNIH uvreda pa se LJUBILA sa Filipom! MUK! VIDEO
Foto: Printscreen

ne može da održi reč

POMIRILI SE DALILA I CAR, OPET Dragojevićka pogazila REČ, prešla preko svih BRUTALNIH uvreda pa se LJUBILA sa Filipom! MUK! VIDEO

Rijaliti -

Dalila Dragojević i Filip Car su, nakon emisije "Gledanje snimaka", dugo razgovarali o svom odnosu. Oni su nakon razgovora u pušionici, prešli u spavaću sobu, završili u istom krevetu, a potom se i definitivno pomirili!

Čini se da su mislili kako su se sakrili od kamera, međutim ona iznad kreveta je uspela da snimi kako se nekadašnji ljubavnici ponovo ljube i razmenjuju nežnosti ispod jorgana.

Dalila i Filip očigledno nikako ne mogu da odole jedno drugom, pa se nakon silnih vređanja, svađa i fizičkih okršaja konstantno mire i obnavljaju vezu, iako se svaki put oboje zaklinju da nikada više neće biti zajedno.

Kako će se ovoga puta odvijati njihov odnos, ostaje da ispratimo.

Dalila i Filip pre poljubca dugo su pričali o njegovom ljubljenju sa Anom Jovanović.

- Je l' si ti normalan? Nemoj me lagati. Gde si sinoć bio - pitala je Dalila.

- Išao se tuširati, pa sam posle pričao sa Stefanom oko sat vremena - Nisi se ljubio i vatao u krevetu - pitala je Dalila. - Ne - rekao je Car. - E, ajde molim te. Ja nisam balavica - rekla je Dalila. - Koja si ti veštica - rekao je Car. - Neka sam veštica, ne zanima me. Zgrožavanje imam u tebe. Pretvaraš se u nekog klinca, koji je došao da maže oči - rekla je Dalila.

- A ti? Ti si mala Dakica - rekao je Car. - Meni on (Dejan) te manipulacije ne može, možesa Janjušem i njima. Ja sam jednom nasela, a danas sam u emisiji čula sve...Rekla sam da će mi postati uvreda kad mi neko kaže da me ti voliš - rekla je Dalila.

kurir.rs

Bonus video:

00:06

PROGNOZIRALI IM KRAH LJUBAVI, A ONI NIKAD JAČI: Dalila i Dejan Dragojević ovako se vole i kad je TEŠKO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja