PONOVO NASILAN! MIKIJU PRETI DISKVALIFIKACIJA? Potukao se sa Carem, a nekad je 2 žene UDARIO pred kamerama i dobio VELIKU KAZNU
Foto: Printscreen/Zadruga

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

PONOVO NASILAN! MIKIJU PRETI DISKVALIFIKACIJA? Potukao se sa Carem, a nekad je 2 žene UDARIO pred kamerama i dobio VELIKU KAZNU

Rijaliti -

Miki Đuričić već godinama učestvuje u različitim rijaliti formatima, a u Zadruzi je od samog početka, tačnije već petu sezonu.

Miki je poznat kao neko ko ima "kratak fitilj", pa je čak nekoliko puta bio diskvalifikovan zbog nasilničkog ponašanja, i jednom jer je samoinicijativno napustio imanje.

Svi se sećaju napada koji je izveo na Vladimira Tomovića u Zadruzi 4, ali i jezivog šamara koji je udario tadašnjoj partnerki Suzani Perović, a potom štakama izudarao Nadeždu Biljić.

Zadruga, Miki Đuričić, Filip Car
foto: Printscreen

Mikiju i ovog jutra preti diskvalifikacija, zbog tuče koju je izazvao noćas na žurki, napadom na Filipa Cara. Društvene mreže se ne smiruju, a brojni korisnici apeluju na produkciju da i ovog puta diskvalifikuje pčelara iz Kupinova, jer je ponovo pokazao svoju agresivnu stranu.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

05:04

MIKI ĐURIČIĆ DAO ČVRSTU REČ: Biću veran mojoj Angelini! Pčelar imao poruku i za Suzanu...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track