DOŠLA JE DEVOJKA KOJU JE NAJVIŠE VOLEO! Milica u suzama otvorila dušu o vezi sa Mensurom, PLAŠI se njegovih emocija! (VIDEO)
Foto: Printscreen

nije joj svejedno

DOŠLA JE DEVOJKA KOJU JE NAJVIŠE VOLEO! Milica u suzama otvorila dušu o vezi sa Mensurom, PLAŠI se njegovih emocija! (VIDEO)

Rijaliti -

Milica Veselinović je u Rajskom vrtu razgovarala sa Drvetom mudrosti o Mensuru Ajdarpašiću. Milica je uplakana pričala kako se oseća u vezi sa Mensurom, pa je komentarisala ulazak Mine Vrbaški:

Milica Veselinović
foto: Printscreen

- Imam neki loš osećaj Drvo, ne znam šta je. Najgore što može da se desi je da raskinemo Mensur i ja. Svašta sam prošla ovde. Ne mogu da budem pozitivna posle svega - rekla je uplakana Milica.

- Mina je došla u subotu, juče su stigli ti baloni, njegova podrška. Bila je neka rasprava u subotu, mi nemamo komunikaciju. U jednu ruku mi je drago što je došla, možda mi otvori oči, a možda i ne. Njemu je došla devojka koju je on najviše voleo. Ja u njega nemam poverenja, setimo se šta se desilo pre tri meseca. Ja ne želim da se moj prvi rijaliti pamti po ovome, idem dalje. spremana sam na sve - rekla je Milica.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:58

SKANDAL U EMISIJI UŽIVO! Maja Marković napustila studio: Čeda Čvorak došao da je moli za pomirenje MOMENTALNO NAPRAVILA HAOS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track