MAJA, MINA ILI MILICA? Mensur o LJUBAVNOM ŽIVOTU, otkrio koja devojka okupira njegovo SRCE, pa progovorio o planovima za BUDUĆNOST
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Printscreen/Pink TV

ispovest

MAJA, MINA ILI MILICA? Mensur o LJUBAVNOM ŽIVOTU, otkrio koja devojka okupira njegovo SRCE, pa progovorio o planovima za BUDUĆNOST

Rijaliti -

Na samom kraju životne ispovesti Mensur Ajdarpašić progovorio je Maji Marinković, Mini Vrbaški i Milici Veselinović.

- Kažu da si fatalan, zavodnih, da si toliko njih imao za jedno leto, da ne može da stane na spisak - rekao je Nemanja.

- Ja sam neko ko voli ženski rod. Volim žene. Emotivan sam, plačem, u situacijama kad sam povređen, plačem od sreće, od tuge, plačem uvek. Ne idem da hvalisam sebe, ali složio bih se sa uvodom. Ne bih rekao da mi ne prija - odgovorio je Mensur u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Premijera

- Maja, Mina ili Milica? - pitao je Nemanja.

- Milica, sa njom sam trenutno u vezi i nju volim. Nije istina da sam nasrnuo na Minu. Jako sam je voleo. Izgubio sam je zbog nerazumevanja, nepoverenja, ljubomora i posesivnost umaraju čoveka. Dođe period kad shvatiš da neko nije za tebe, priroda tako naloži - govorio je Ajdarpašić.

- Kakva je Maja, jedna noć i kajanje ili? - pitao je Nemanja.

- Ne, ja se ne kajem, ja poštujem i svoje avanutre. Ona je pre svega bila dobar čovek prema meni, korektan, pozdravljam je ovim putem. Uvek je bila za mene štagod da mi je trebalo - istakao je Mensur.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Premijera

- Šta je sa Milicom, da li je ona žena tvog života? - pitao je Vujičić.

- Ona je trenutno moja ljubav, trenutno smo zaljubljeni. Ja ću da ispunim ono što je do mene. Ako se neke stvari budu otrgle kontroli... Ja neću da silim, preterujem, donećemo jasno zaključak šta ćemo i kako ćemo. Videćemo kako će napolju da funkcionišu stvari - istakao je Ajdarpašić.

- Šta će reći tvoji za novu snajku? - pitao je Nemanja.

- Ne znam dok ne porazgovaram sa njima. Oni su pre mog ulaska bili stava da ne ulazim u ljubavne odnose - rekao je Mensur.

- Čime ćeš se baviti kad izađeš? - završio je Vujičić.

- Muzika, sport, modeling ako bude angažmana, mada je tu manje interesovanja za te stvari - odgovorio je Ajdarpašič.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/M.M

Bonus video:

00:42

MENSUR STIGAO U VILU KARIĆA: Uleteo u RADOVE, OSMAN pravi apartman za JOVANU i STEFANA, Ajdarpašiću poželeo pobedu u ZADRUZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja