MILJANINOM DEČKU BRAK PUKAO ZBOG DROGE?! Komšinica iz Koteža iznela SVE: Mesto gde je upoznao Kulićku NE POSTOJI! SVI SU ŠOKIRANI!
Foto: Printscreen

PROŠIRILA SE PRIČA

MILJANINOM DEČKU BRAK PUKAO ZBOG DROGE?! Komšinica iz Koteža iznela SVE: Mesto gde je upoznao Kulićku NE POSTOJI! SVI SU ŠOKIRANI!

Rijaliti -

Komšinica koja dobro poznaje porodicu zadrugara tvrdi da čak ni cvećara u kojoj su se Miljana Kulić i on navodno upoznali - ne postoji.

O privatnom životu učesnika Zadruge 5, dečka Miljane Kulić, Nenada Macanovića Bebice mnogo se pisalo i pričalo, a teme koje najviše intrigiraju javnost svakako jesu njegov brak, odnos sa ženom i decom, kao i odnos sa roditeljima, koji je poslednjih godina narušen, piše Pink.

Komšinica Nenada Macanovića iz Koteža, koja je vrlo bliska sa njegovom majkom otkrila je sve što zna. Na samom početku razgovora, komšinica Macanovića, koja je želela da ostane anonimna, otkrila je da cvećara u kojoj su se Miljana i on navodno upoznali - ne postoji.

- Oni ne drže nikakvu cvećaru, Nenadova majka je prodavala auto-delove u prodavnici. Ne znam u kojoj cvećari ga je Miljana upoznala, pošto je tako rekla. Ne znamo ni da ima tu firmu za klimatizaciju, njegov otac radi sa limom... Majka i otac mu drže četiri stana i to izdaju, posle planiraju da ostave to deci. Mi Nenada za godinu i po dana nikada nismo videli ovde, nije nikad došao kod roditelja, dok njegova žena redovno dovodi decu. Deca budu ovde za vikend, a on ih uopšte ne viđa. Žena mu je jako lepa, imali su veliku svadbu, ali im je brak brzo pukao. Niko ne zna zbog čega tačno, ali sumnjamo da je otišao put narkomanije. Priča se da im je brak zato i pukao. Oni su se rastali ubrzo nakon što su dobili decu... Cela ta priča je jako čudna - kaže komšinica Macanovića iz Koteža za Pink.rs i dodaje:

Miljana Kulić, Nenad Macanović
foto: Printscreen

- Nenadova majka mi je rekla nekoliko puta da ne viđa sina, da je on otišao svojim putem... Baš juče mi je rekla kako je ćerke obezbedila sa stanovima, a muškarci neka se snalaze sami. Dakle, nisu mi ništa ostavili. Njegova majka je utučena mesecima, smršala je mnogo u poslednjih nekoliko meseci, baš loše izgleda. Koliko znamo oni nisu nikakvi investitori. Majka mu je divna žena. Svima u komšiluku je bilo sumnjivo što ne viđaju Nenada da dolazi kod roditelja - rekla je ona i dodala:

- Ceo komšiluk je šokiran što je Nenad sa Miljanom. Njegova porodica i cela familija je drugačija, oni su normalni ljudi, nisu iz te priče. Ne možemo mi da znamo šta se krije iza zatvorenih vrata. Nenadove sestre su normalne, vredne devojke.

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

05:05

NISAM MOGAO DA PADNEM UZ TAKVU ŽENU: Ša priznao sa kim je prolazio kroz AGONIJU posle Tare, pa progovorio o ULASKU U RIJALITI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track