ŠOK NAD ŠOKOVIMA! MINA I CAR IDU U IZOLACIJU: Svi zanemeli kada su čuli, Dalila van sebe: NE ZNAM KAKO STOJIM NA NOGAMA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS U NAJAVI

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! MINA I CAR IDU U IZOLACIJU: Svi zanemeli kada su čuli, Dalila van sebe: NE ZNAM KAKO STOJIM NA NOGAMA! (VIDEO)

Rijaliti -

Ovonedeljni vođa Sanja Grujić poslala je Minu Vrbaški i Filipa Cara u izolaciju gde će provesti sedam dana.

- Nek ustane Zola, Miljana, Marijana, Gruja, Mina, Mensur. To bi bilo to...Milane, ovo su aktuelne teme, ali ja mislim da je zanemaren i izabraću Filipa i Minu - rekla je Sanja.

Nakon što je Sanja Grujić odabrala za potrčke Minu Vrbaški i Fiipa Cara, voditelj Milan Milošević je dao reč bivšim partnerima, koji su bili u šoku.

- Ja sam ostao u šoku - rekao je Car.

- Ja ovo nisam očekivala od Sanje. Što se mene tiče, može Dalila tamo da spava - rekla je Mina.

- Nepotrebno je. Mnogo je bitnije ovo (sa Mensurom), to ima veću težinu! Ja da sam vođa, postavio bih Minu i Mensura ili Zolu i Miljanu. Dalila će ići sa mnom tamo - nastavio je Filip.

- Dalila neće ići - rekla je Dalila.

Mina Vrbaški, Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Neka me ispoštuje, neka ide sa mnom u izolaciju, ili ću ja kaznu i da spavam u spavaćoj. Ja ne znam ni šta bih pričao sa Minom - rekao je Car.

- Meni ovo deluje kao osveta Dalili - dodao je Milan.

- Naš odnos je bio lud, turbulentan... Završio se, nemamo o čemu da pričamo. Šokirala me je - dodao je Filip.

- Ja sam rekla i u studiju, bila sam jasna i kad sam delila budžete, mene ova tema ne interesuje, ne želim da im stajem na muku - istakla je Mina.

- Pa i ja imam devojku isto kao Filip - dobacio je Mensur.

- Sanja je dobra sa Milicom i Mensurom pa možda ne želi da im kvari odnos. Ja stvarno ne znam šta da pitam Minu, niti imam potrebu... Minu gledam kao druge zadrugarke, neutralno - dodao je Car.

- Ovde se radi o klasičnoj osveti. Slušala sam Irmu i tako je sve kako je rekla za Sanju. Ja sam tačno znala, ja sam toliko preživela ovde, da bih imala reakciju. Nije mi prijatno, a nisam neko ko će ići u izolaciju. Sve što treba da se desi, neka se desi. Od šokova koje sam doživela ovde, ne znam kako stojim na nogama. Naravno da ovde igra veliku ulogu i Mensur i ovo je njegova klasična osveta. Ti si čuo da Filip peva pesmu Mini - rekla je Dalila.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja