SANJA JE S*KSUALNA RADNICA! Dalila osula paljbu po Caru i Grujićevoj: Možda mu RODITELJI budu zadovoljni OVIM IZBOROM! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

nije ljubomorna

SANJA JE S*KSUALNA RADNICA! Dalila osula paljbu po Caru i Grujićevoj: Možda mu RODITELJI budu zadovoljni OVIM IZBOROM! (VIDEO)

Rijaliti -

Dalila Dragojević komentarisala je novu vezu bivšeg dečka Filipa Cara, zbog kog se razvela pred kamerama "Zadruge 5".

- Iskreno ne znam šta se događalo. Znam šta se dogodilo na žurci, a šta posle nemam pojma. Nisam sve ispratila. Ne znam šta je bilo, ako mislimo na poljubac koji se desio. Ispratila sam da je Filip uzeo jorgan i otišao u pravcu gornjeg dela sobe - rekla je Dalila.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Kako komentarišeš to - pitalo je Drvo.

- Ne komentarišem. To je on, šta očekivati od njega. Posle meni neko kaže da me voli, to mi je najveće poniženje kad mi neko kaže. Ja se uvek pitam šta bi bilo kad me ne voli. Jako jadno, jeftino i bedno. Zaista više nisam na nivou, da se spuštam i komentarišem te žene. Treba da budem svesna sebe i da sebi u glavu ubacim koliko vredim, a ne da u momentima zaboravim ko sam i šta sam. Ne pada mi na pamet da budem više jadnica i da suzu više pustim za tim čovekom...Videla sam da se jorgan talasa, nemam više nikakav komentar. Ostala sam bez teksta. Jadno, jadno, jadno i zauvek jadno i jadan čovek. Nikad se neće promeniti. Top je što se tiče ovog rijalitija i rijaliti igre, pun pogodak, ali što se tiče mog uništenog života...Do kad mene više da me neko povređuje i da ja budem ta koja će da prelazi. Ne postoji više opravdanje za Filipa Cara. Mnogo sam ja moralna za one koje me osuđuju. Nisam se poljubila za 2.000 dinara i pala u krevet - rekla je Dalila.

- Kakvo je tvoje mišljenje o Sanji - pitalo je Drvo.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Moje mišljenje?! (smeh). Onaj, a u ovom slučaju i ona, koji me je osuđivao da sam nečasna i nemoralna zbog onoga što sam uradila, se upravo poljubio sa čovekom za 2.000 dinara i legao u krevet za taj isti novac. Kako je došlo do novca, to me ne intresuje. Nemam ja tu šta da komentarišem. Zna se ko je ona i šta je, ja sam dovoljno rekla u raspravama sa njom, tako da ja patim ovaj put zbog radnica koje pružaju se**ualne usluge, ne pada mi na pamet. Ovo je premija s obzirom na ono što mora da legne preko njih napolju. Dosta sam ja plakala i dosta su se drugi sladili - govorila je Dalila.

- Juče se kao vuče kao krpa, more idi. Setiće se Dalile mnogi...Većina je zgrožena. Svi ljudi koji su bili tu oko mene su zgroženi, rekli su mi da je samo zadatak, prevrtali su očima. Nikad nisam smela sebi da dopustim da poverujem čoveku...Podsetilo me na raniji period, a sinoć sam po prvi put mogla da ga vidim jadnog, pijanog, kako se tetura...On je žeton za produžetke bezličnih ljudi. Ne znam kako mu se pokazala sinoć. S obzirom da je lajao da je imao dvaput se*s sa dežurnom radnicom Anom Jovanović, ne verujem da je nešto specijalno bilo i sa se***alnom radnicom. Ne verujem da će izaći ruku pod ruku, mada možda im i uspe, s obzirom da su isti. Možda mu ovaj put roditelji budu zadovoljni ovim izborom - rekla je Dalila.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track