ŠOK NA IZBACIVANJU! SVE JE URADIO DA OSTANE, IZGUBIO U FOTO-FINIŠU! Čim je izašao progovorio o POBEDNIKU, pa spomenuo i Dalilu
Foto: Printscreen

neizvesno

ŠOK NA IZBACIVANJU! SVE JE URADIO DA OSTANE, IZGUBIO U FOTO-FINIŠU! Čim je izašao progovorio o POBEDNIKU, pa spomenuo i Dalilu

Rijaliti -

MC Aleks i Dino Dizdarević borili su se za opstanak u rijalitiju Zadruga, a Dino, koliko god se trudio da pobedi u igri, zbog dupliranja glasova, nije uspeo da ostane u Beloj kući.

Naime, Dino je uspeo da je pobedi i njemu su bili duplirani glasovi. Iako je bio blizu, MC Aleks je dobila 51 posto, a on 49, i morao je da napušti imanje. Zadrugari su se pozdravili sa njim i on je krenuo ka studiju.

- Svi očekuju kraj, najnervozniji su ovi što su belaj pravili. Pričao sam sa MC Aleks, plaši se reakcije roditelja i brata - rekao je Dino na početku.

- Za koga mislite da će biti pobednik? - pitala je Dušica Dina i goste.

- Nenad Aleksić Ša, apsolutni pobednik. Voleo bih da budu Karić ili Miki, može Sandra - rekao je Ša.

- Ja bih voleo da Sandra pobedi - dodao je Fran Pujas.

- Dejan, iza njega Sanja Grujić, meni je Sanja top - rekao je Bane Đokić.

- Ja bih voleo da Deki pobedi, to sam rekao na intervjuu. On je meni favorit. Oni su dobri ovih par dana, Aleks i on, nema ona te teorije zavere. Njoj kad je dosadno, napravi svađu neku. Juče je baš Dejan rekao da se posle dužeg vremena nisu posvađali posle "Pitanja novinara". Dejan ima pozitivnu nervozu, a Dalila negativnu. Dejan ima želju da pobedi - istakao je Dino.

kurir.rs

Bonus video:

00:06

PROGNOZIRALI IM KRAH LJUBAVI, A ONI NIKAD JAČI: Dalila i Dejan Dragojević ovako se vole i kad je TEŠKO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track