05:00

Zola o Viktoriji i Miljani

REKAO SVE

VIKTORIJA PRODAJE TELO ZA PARE, A KOD KUĆE IMA ĆERKU! Zola otkrio detalje o bivšoj devojci, pa poručio: Zaradio sam 100.000 evra!

Rijaliti -

Lazar Čolić Zola zauzeo je 14. mesto u rijalitiju "Zadruga 5", a po izlasku je istakao da mu je najteže pao neuspeli odnos sa Viktorijom Mitrović.

Zadruga 5, finale, finale Zadruge 5, Zola
foto: Nenad Kostić

- Osoba koja prodaje svoje telo za novac i ne zna šta joj je prioritet u životu me ne interesuje. Nisam bio sa gorima. Sve devojke koje su priznale svoje greške, pa onda pokazale neke svoje vrline, su mene ohrabrivale. Ona je pokazala najgore. Viktorija je sama pričala da je prostitutka. Što dalje od mene, da ne čujem njeno ime. Čuo sam sad od nekih ljudi da su se Marko i Viktorija pomirili. Ona prodaje telo za pare, a kod kuće ima ćerku. Hteo sam da joj promenim život i da joj se posvetim. Pružio sam joj ljubav. Ona je inicirala intimni odnos mene i nje.

- Ja sam sa njom imao mnog više od tog nekog zagrljaja, poljubac i svašta nešto drugo. Nije loše što je ona pre toga sedam dana imala abortus, ali je užasno što je ona pre toga bila sa mojim dobrim drugom. Sa Miljanom, ja nikad nisam bio inicijator nijednog njenog abortusa, svaki put je njena majka to htela. Nije mi žao što sa Miljanom nemam dete, ali nisam ni preterano srećan zbog toga. Osećam se jadno, poniženo i razočarano zbog poslednjih mesec dana u rijalitu, ali sam sam kriv za to. Sam sebe bih udarao šakama, ali život ide dalje. Nije isključeno da uđem u "Zadrugu 6" i tad ću tek da napravim šou. Što se tiče žena, problem je u meni i mojim izborima. Zaradio sam jedno 100.000 evra - rekao je Zola.

1 / 7 Foto: Nenad Kostić

Kurir.rs/M.M./A.D.

Bonus video:

00:07

Zola vrši malu nuždu uz zid studia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track