OBRISALI SMO SVE NJEGOVE SLIKE SA DALILOM! Dejanov prijatelj otkrio šta se dešavalo posle finala: 2 sata je PIPAO SVE po kući
Foto: Nenad Kostić

detalji

OBRISALI SMO SVE NJEGOVE SLIKE SA DALILOM! Dejanov prijatelj otkrio šta se dešavalo posle finala: 2 sata je PIPAO SVE po kući

Rijaliti -

Dejan Dragojević osvojio je prvo mesto u "Zadruzi", a njegov prijatelj Dino Dizdarević otkrio je šta je sve usledilo po napuštanju ovog šou-programa.

- Dejan je zaplakao na ulazu u kuću i pregledao je kuću, jedno dva sata sigurno, sve je pipao... Zajedno smo obrisali sve fotografije sa Dalilom, blokirao ju je... Zapitao se sa kim je bio toliko dugo - kazao je bivši zadrugar.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

- Dejanov otac je otišao kući zbog situacije između Biljane i njega. Bio je tu neko vreme, pa je otišao. U super su odnosima, al' eto... Dejan meni za svih ovih devet i po meseci nije rekao jednu ružnu reč, ni ja njemu - istakao je Dizarević.

Zadruga 5, zadruga, finale, finale zadruge
foto: Nenad Kostić

Kurir.rs/I.B/A.D.

Bonus video:

01:27

Miki Đuričić za Kurir: Ovo mi je najteži rijaliti jer sam bio razdvojen od porodice, bez obzira što nisam napravio ni jedan incident.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track