ONI SU VEĆ POTPISALI UGOVOR ZA ZADRUGU 6?! Dva rijaliti para već znate po SKANDALIMA, a ovaj učesnik dolazi iz drugog rijalitija!
Foto: Kurir

SPREMA SE LOM

ONI SU VEĆ POTPISALI UGOVOR ZA ZADRUGU 6?! Dva rijaliti para već znate po SKANDALIMA, a ovaj učesnik dolazi iz drugog rijalitija!

Rijaliti -

Prošlo je svega par dana od završetka rijalitija "Zadruga 5", a već se uveliko spekuliše ko će se naći na lusuznom imanju u Šimanovcima za nešto više od mesec dana.

Iako se govorilo o brojnim starim i novim licima, kako naš izvor blizak produkciji tvrdi, postoji spisak prioriteta, a većina njih je već potpisala ugovor za sledeću sezonu rijalitija Zadruga 6, kako pišu mediji.

Zadruga 5, finale, finale Zadruge 5, Lepi Mića
foto: Nenad Kostić

Svi već znaju da će rijaliti veteran Lepi Mića ponovo biti deo rijalitija, a šuška se da će mu društvo praviti bivši ljubavnici Dalila Dragojević i Filip Car. Njih dvoje navodno su već odlučili da budu deo "Zadruge".

Zadruga 5, Zadruga 5 žurka, Filip Car, Dalila Dragojević
foto: Nemanja Nikolić

Kristijan Golubović i Kristina Spalević takođe će navodno ući u Belu kuću.

Jedan od onih za koje se piše da će se naći na imanju u Šimanovcima jeste i dobro poznati kaskader Uroš Ćertić. Navodno će i Stanija Dobrojević sa bivšim dečkom Markom Markovićem ući u rijaliti.

Stanija Dobrojević, Marko Marković
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Srbijadanas

Bonus video:

00:31

NA KORAK DO P*RNO SKANDALA! Teodora Džehverović OTKRILA sve o S*KSI slikama koje je slala Anđelu! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track