DALILU PITALI ZA ĆERKU KOJU JE NAPUSTILA: Dragojevićka konačno progovorila o NEPRIJATNOJ temi, pomenula oca Husa (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

BEZ DLAKE NA JEZIKU

DALILU PITALI ZA ĆERKU KOJU JE NAPUSTILA: Dragojevićka konačno progovorila o NEPRIJATNOJ temi, pomenula oca Husa (VIDEO)

Rijaliti -

Drugoplasirana rijaliti učesnica "Zadruge 5" Dalila Dragojević dobila je neprijatno pitanje od gledateljke.

Naime, ona ju je pitala za dete koje je navodno napustila.

- Dalila, pisalo se po novinama da si ostavila ćerku. Ti si ostavila sina, a ne ćerku, ali posle pet godina čuvanja - rekao je gledalac.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Ja nemam dete, ali očigledno da je tako za ovo drugo što ste rekli. Samo da ste vi meni živi i zdravi. Ko visoko leti, nisko pada. Kolo sreće se okreće. Upravo dobijam od svog oca poruku koji kaže da nikada nije bio u bolnici, da je to laž. A zbog dotičnog je završio u bolnici, zbog pritiska. Kada neko okreće leđa svojoj porodici, kako neće da okrene vašoj? Samo je trebalo da shvatim, ali nisam. Pred njim je život, imaće situacije da se susretne sa raznim situacijama. Kod mene nikada ništa nije bilo transparentno. Pustite mene i ćao - rekla je Dalila.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Imam jednu digresiju. Nije on ostavio porodicu, nego ona njega. Pet godina ste ga čuvali, parazit je bio. Ti si kuću napraviila, daj mu auto i nek se nosi. Daleko mu lepa kuća i nemoj da blati tvoju porodicu. Za mene si ispala fer, rekla si mu da ga ne voliš i ćao - rekao je gledalac.

- Svako ima pravo da me komentariše, ja sam tu gde jesam. Samo da objasnim da ja nisam prevario, nego sam ja prevaren - rekao je Dejan.

- Dva poziva i malo kritike i kao po jajima da sedi. E, koliko sam ja muškarac za ove muškarce koji se predstavljaju kao muškarci - rekla je Dalila.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:06

Evo gde su otišli Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track