POSLE BOLNICE STAJU NA LUDI KAMEN?! Bebica sprema iznenađenje za Miljanu, a onda priznao i kad će doći do VENČANJA!
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Youtube

ŠOK!

POSLE BOLNICE STAJU NA LUDI KAMEN?! Bebica sprema iznenađenje za Miljanu, a onda priznao i kad će doći do VENČANJA!

Rijaliti -

Miljana Kulić trenutno se oporavlja nakon operacije, koja je usledila zbog komplikacija nakon smanjena želuca u Turskoj, a uz nju su neprestano njena majka Marija Kulić kao i dečko Nenad Macanović Bebica.

Bebica je proteklih dana neprestano uz Miljanu Kulić, pomno prati njeno zdravstveno stanje, a upravo on joj trenutno najveća podrška zajedno sa majkom Marijom.

Podsetimo, njihova veza odpočela je pre nekoliko meseci, a njih dvoje su zajedno čak i borabili u rijalitiju i nastavili sa romansom i nakon boravka u zatvorenom prostoru.

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica
foto: Beta/Saša Đorđević, Printscreen/Pink TV, ATA images

Bebica se sada oglasio i otkrio je da uskoro planira da njihovu vezu kruniše brakom, te je na pitanje novinara priznao da će do svadbe doći kada se oporavi:

- Da naravno, nadam se da će što pre da se oporavi - rekao je Nenad, a onda je potom progovorio o Zoli:

- On je zvao nju u šest ujutru pijan posle neke žurke, da li je bio pijan ili drogiran ko zna, Ja sam ga zvao posle toga i to smo rešili, tako da je ne zove više. Normalno sam mu rekao da nema potrebe da je zove i nakon toga više nije zvao - objasno je Bebica, a potom je progovorio o Miljaninom zdravstvenom stanju:

Nenad Macanović Bebica
foto: Printscreen/Zadruga

- Oporavlja se polako, proces je dug. Dobija adekvatnu terapiju i negu i sve što je potrebno, ali proces je dug, treba vremena za sve - odgovorio je bivši zadrugar.

Kurir.rs/ Pink

Bonus video:

00:09

Miljana Kulić pokazala burmu: Pokazala novog dečka, a sada šokirala sve snimkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track