OVO JE NIŠTA ŠTA TEK MOŽE DA SE OČEKUJE: Ana Jovanović priznala da se OBRAČUNALA sa bivšim dečkom, pa šokirala OVOM izjavom!
Foto: Printskrin/Instagram, Printscreen

PRIZNALA SVE!

OVO JE NIŠTA ŠTA TEK MOŽE DA SE OČEKUJE: Ana Jovanović priznala da se OBRAČUNALA sa bivšim dečkom, pa šokirala OVOM izjavom!

Rijaliti -

Vest da je bivša zadrugarka Ana Jovanović prebila bivšeg dečka Nikolu Ilića odjeknula je kao bomba, a sada se tim povodom oglasila i potvdila navode medija

Ana se "pohvalila" učinjenim delom, te je indirektno zapretila svima koji pokušaju da naruše nju i da preko njenih leđa dođu do javnosti.

Ana Jovanović
foto: Printscreen

- Ovako prolaze oni koji pokušavaju da naruše mene i da preko mojih leđa dolaze do javnosti... Ovo je ništa šta tek može da se očekuje nastavi li da se kači na mene - počela je Ana, pa je dodala:

- Nakon sinoćnje emisije sam ga srela i nisam mu ostala dužna za sve one optužbe na moj račun o aferi kvad - zaključila je Ana Jovanović.

Nikola Ilić
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, bivša zadrugarka sinoć je gostovala u emisiji, a tom prilikom u program uživo uključio se njen bivši dečko Nikola Ilić. Tokom njihovog razgovora izbilo je skandalozno prepucavanje, te je Nikola totalno raskrinkao Anu navodnim dokazima fotografija i snimaka kako su navodno zajedno uživali na Zlatiboru.

Kurir.rs/ Pink

Bonus video:

00:14

BIVŠA ŽENA PEĐE BLIZANCA PRIZNALA DA JE OPROSTILA PREVARU Ana Jovanović prvi put odgovorila na pitanje o RAZVODU, evo šta je rekla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track