EVO KADA POČINJE ZADRUGA 6! Otkriven tačan DATUM, a oni će se USELITI na velelepno imanje u Šimanovcima!
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

uskoro

EVO KADA POČINJE ZADRUGA 6! Otkriven tačan DATUM, a oni će se USELITI na velelepno imanje u Šimanovcima!

Rijaliti -

Šesta sezona rijaliti programa "Zadruga" uveliko se priprema, a sada je otkriveno i kada počinje.

Emitovanje kreće za dve nedelje, odnosno 9. septembra, potvrdili su sa "Pink" televizije. Iako još uvek nisu poznati svi takmičari najgledanijeg rijaliti programa, za mnoge stare učesnike se uveliko spekuliše.

Gordana Vasić, venčana kuma Dalile Dragojević u braku sa Dejanom, ne libi se da javno priča o vicešampionki sve što zna, a spekuliše se da će se baš ona naći u 6. sezoni.

Dalila Dragojević, Gordana Vasić, Dejan Dragojević
foto: Marina Lopičić

Jedan od poznatih novih lica je košarkaš iz Makedonije, Milorad Minovski, poznatiji kao Mićo.

Kako prenose domaći mediji i Milica Dabović će navodno biti deo ekipe „Zadruge 6“.

Rijaliti ne bi bio to što jeste, da nije Lepog Miće.

Lepi Mića
foto: Printscreen/Premijera - Vikend Specijal

- Rešio sam, ulaziću u „Zadrugu“ sve dok budem zdrav i vitalan – izjavio je nedavno Lepi Mića, a velike su šanse da će mu društvo praviti pevačica Zorica Marković, koja je propustila prethodnu sezonu.

U "Zadrugu" će navodno ući i Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, koji su zbog problematičnog ponašanja diskvalifikovani iz prethodne sezone.

Među zadrugarima i ovaj put naći će se ponovo i bivši ljubavnici Dalila Dragojević i Filip Car, a kako se još navodi, i Miki Đuričić će se takođe preseliti u Šimanovce.

Filip Car
foto: Printscreen/Zadruga

Nakon što ju je muž Peca Raspopović prevario sa najboljom drugaricom Majom Marinković, Aleksandra Subotić bila je idealan izbor za novu sezonu rijalitija, a kako navode mediji, sa njom će ući i njen otac Karađorđe.

Iznenađenje su i Kristijan Golubović i Kristina Spalević, koji čekaju sina. Kristina je u petom mesecu trudnoće, a spekuliše se da će prinovu dočekati u Šimanovcima.

Kaskader i rijaliti učesnik Uroš Čertić, našao se pre par meseci u centru skandala zbog navodne afere sa voditeljkom Marijom Veljković, a onda je potom otkrio da planira da uđe u ''Zadrugu 6''.

Uroš Ćertić
foto: Kurir televizija

Stanija Dobrojević će se u nekom trenutku pojaviti kao specijalni gost i to za 2.500 evra nedeljno, a njen bivši dečko Marko Marković za 1.500, umesto za 1.000, koliko je dosad zarađivao.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track