00:07

Bivša zadrugarka spakovala kofere i pobegla u Ameriku, evo kako joj izgleda dom

nije bila upoznata sa pravilnikom

PRAVILA JE PROBLEME U ZADRUZI, ZARATILA SA NJIMA: A onda spakovala kofere i pobegla za Ameriku, ovako izgleda njen DOM (VIDEO)

Rijaliti -

Monika Horvat je otvoreno negodovala što joj nije isplaćen nijedan honorar, dok su iz produkcije "Zadruge" poručili da je Horvatova bila upoznata sa pravilnikom ovog rijaliti šou-programa, te da je trebalo da očekuje da bude kažnjena zbog nepoštovanja pravila.

Monika Horvat
foto: Printscreen/Instagram

Ona je spakovala kofere i na neko vreme se stacionirala u Dubaiju, da bi potom usledilo preseljenje u Sjedinjene Američke Države, što i nije proteklo baš tako glatko, budući da se našla u nezavidnoj situaciji jer nije mogla da nađe posao bez radne dozvole i zelenog kartona.

1 / 3 Foto: Pritnscreen/Instagram

Ipak, sve kockice su se naposletku posložile, te se Monika pohvalila novim poslom, premda još uvek nije otkrila čime se tačno bavi. Horvatova je na društvenim mrežama dokumentovala i svoj novi dom, koji još uređuje.

- Još sam u procesu samoizgradnje (uma i tela), pa najviše vremena (pored posla) provodim u šetnjama, napolju, meditacijama, ponekad neko druženje sa ljudima koji su mi dragi, a ako se i nađem u nekom restoranu, ili klubu, verujte da mi više nije strano da naručim i pijem vodu, ili jedem neku salatu. Sve je kako posložite prioritete, a meni je trenutno prioritet da se izgradim u više segmenata. A s obzirom na to koliko sam vas zapustila, nastojaću da se više aktiviram pa da celi taj moj proces promene ispratite sa mnom - rekla je jednom prilikom nekadašnja zadrugarka.

kurir.rs

Bonus video:

00:10

U ovim luksuznim kolima su stigli na venčanje Đole i Saška

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja