JEDNA BUVA KOJA MU JE UŠLA POD NJEGOV JORGAN Subotićka posle pomirenja s Pecom urniše Maju Marinković, ne prestaje da je PROZIVA!
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

nikad joj neće zaboraviti

JEDNA BUVA KOJA MU JE UŠLA POD NJEGOV JORGAN Subotićka posle pomirenja s Pecom urniše Maju Marinković, ne prestaje da je PROZIVA!

Rijaliti -

Maja Marinković je ove godine nakratko bila u vezi sa Pecom Raspopovićem, koji se potom vratio Aleksandri Subotić, sa kojom ima sina Jovana.

Aleksandra Subotić je najverovatnije mislila na svoju bivšu prijateljicu Maju Marinković, koja je jedno vreme bila ljubavnica njenog Pece.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen

- Jedna stara turska poslovica kaže ovako: Ne spaljuje se jorgan zbog jedne buve koja uđe pod njega - navela je Subotićeva na Instagramu.

Podsetimo, Maja se trenutno nalazi u rijalitiju "Zadruga", a Subotićke ne prestaje da na društvenim mrežama deli fotografije nevenčanog supruga i sebe. Tako je objavila i fotografiju sa jedne svadbe, gde su išli zajedno.

- Moj muž i ja, kao gosti na jednoj predivnoj svadbi. Obožavam ljubav, obožavam sve što ima veze s ljubavlju, a ono što najviše volim je kada se slavi ista. Zato želim svima vama da volite i da se volite - poručila je Subotićeva.

kurir.rs

Bonus video:

00:08

Aleksandra Subotić se mazi sa Šakom Polumentom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track