NAKON MAJINOG PRIZNANJA OGLASIO SE I JANJUŠ! Ona priznala da joj je bio najveća ljubav, a sad joj ovako javno uzvratio! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, screenshot

opa!

NAKON MAJINOG PRIZNANJA OGLASIO SE I JANJUŠ! Ona priznala da joj je bio najveća ljubav, a sad joj ovako javno uzvratio! (FOTO)

Rijaliti -

Nakon što je Maja Marinković priznala javno u Beloj kući da joj je najveća ljubav bio Marko Janjušević Janjuš, bivši zadrugar se odmah oglasio.

Naime, Janjuš je podelio njenu izjavu dok u pozadini idu pesme ''Ljubavi'', ''Sudbina zla'', ''Nedostaješ'', a onda joj se i obratio:

Maja Marinković, Uroš ćertić
foto: Printscreen

- Duša moja, mnogo mi nedostaješ i ti i naša ljubav. Najlepše trenutke sam proveo sa tobom i ja i milioni ljudi, baš je bilo slatko i lepo - napisao je Janjuš.

Janjuš
foto: Pritnscreen

- Ja sam njega stvarno volela, on je moja najveća ljubav, nema šta da lažem, to je živa istina. Nisam ništa uvredljivo mislila kad sam ovo ispričala - rekla je Maja.

- Imala je dozu simpatije. Čorba joj je što se tiče s*ksa, Cara voli onako, odgovara joj za sparing, a Janjuš... Oni imaju najjače klipove - dodao je Miljan.

Kurir.rs

Bonus video:

00:28

Prva objava Maje Marinković nakon raskida

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track