IVANU ŠAŠIĆ POGODILA PESMA PRAVO U SRCE! Dok joj se bivši muž preljubnik podsmeva u Zadruzi, ona se SMORILA zbog ove pesme (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Boemski

IVANU ŠAŠIĆ POGODILA PESMA PRAVO U SRCE! Dok joj se bivši muž preljubnik podsmeva u Zadruzi, ona se SMORILA zbog ove pesme (FOTO)

Rijaliti -

Pevačica Ivana Šašić ponovo se našla u središtu interesovanja javnosti nakon što je njen bivši suprug Bojan Simić ušao u šestu sezonu rijaliti šou-programa "Zadruga".

I dok Bojan svakodnevno spominje Ivanu, ali se i nabacuje drugim zadrugarkama, pevačica je snimljena tokom provoda u kafani.

Na ovom snimku, koji je sama Ivana podelila na društvenim mrežama, moguće ju je videti nasmejanu kako glavu polaže na kafanski sto, dok se u pozadini čuje pesma čije su je reči, po svemu sudeći, dirnule "Šta je to u tvojim venama, što te tera drugim ženama".

Ivana Šašić
foto: Pritnscreen/Instagram

"Šta je to u tvojim venama što te tera drugim ženama?", čuje se u pozadini glas pevačice koja izvodi pesmu Svetlane Ražnatović Cece, što su mnogi poistovetili sa situacijom u kojoj se Šašićeva trenutno nalazi.

Ivana Šašić
foto: Pritnscreen/Instagram

- Ja sam očekivala da će se zakačiti za neku, glupo mi je što je odmah krenuo. Mi smo se poslednji put čuli pred kraj septembra i bio je u Šapcu pre par dana gde je došao da se dogovorimo oko "Zadruge", ali ja nisam htela da se vidimo. Ja nemam čega da se stidim, ja sam njega volela, ja sam pojela veliko gov..., ali sam ga pojela damski. Desilo se šta se desilo, hvala toj ženi što me je prevario sa njom. Ovo je moje poslednje oglašavanje povodom njegovog učešća. Ne postoje novci da ja uđem u rijaliti. Ja sam bila deo toga, ali me šesta sezona apsolutno ne zanima, ne bih menjala svoj mir ni za šta. Videćete sve polako što se njega tiče, što duže ostane videćete. Pustite ga da bude tamo, ja neću da ga pljujem, vreme će pokazati sve. Ja ne želim niša loše da govorim za njega - istakla je pevačica pre nekoliko dana za Kurir.

Podsetimo, Bojan Simić je izrazito prisan sa Majom Kovačević, sestrom nestale Marijane Seifert, nekadašnje pobednice "Velikog brata". Između Bojana i Maje su već prve večeri u Šimanovcima "sevnule varnice", te je samo pitanje dana kada će i ozvaničiti vezu.

kurir.rs

Bonus video:

01:29

ZNALA SAM DA KRISTIJANOV BRAK NE FUNKCIONIŠE: Ivana Šašić srećna što je pobegla na vreme iz RIJALITIJA i iznela TAJNE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track