"ZALJUBLJEN SI U MENE STARI VRAŽE!" Žestoke optužbe na račun Miće, Car izneo salvu uvreda na njegov račun, pevaću neće biti dobro
Foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

ŠOK

"ZALJUBLJEN SI U MENE STARI VRAŽE!" Žestoke optužbe na račun Miće, Car izneo salvu uvreda na njegov račun, pevaću neće biti dobro

Rijaliti -

Mnogi zadrugari smatraju da Maja Marinković ne ulazi u vezu sa Bilalom Brajlovićem, jer se nada ulasku stare ljubavi, Filipa Cara. Jedan od njih je i Lepi Mića, koji je osuo drvlje i kamenje po šarmeru iz Crikvenice, a sada se i glavni akter ove priče oglasio.

Naime, Car je putem storija na društvenoj mreži Instagram žestoko uzvratio rijaliti veteranu.

- Ovo ga poslednje nisam razumeo, ne bi ni logoped. Mićo, izađi iz ormara, i ti si zaljubljen u mene, stari vraže - napisao je Car.

Filip Car
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Lepi Mića je pred milionskim auditorijumom istakao da Car i nema nekih kvaliteta

- Moram da kažem. Ove zvezde, postale su zvezde ovde jer su imale odnose. Maja smatra da je zvezda. Nije postola zvezda jer je radila dobro. Od Cara ne pravite ono što nije, možda će Maja za dva meseca više voleti Bilala od Cara. Car nije neki mačo men. Koje devojke nekog jure ovde, to su ne moralne devojke, gde je obraz, koje su to devojke šta? Hoće sve da prave priče - pobesneo je Mića.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:15

Filip Car se veseli uz srpske pesme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja