DRAMA NA NOVOM BEOGRADU: Bane Čolak i Ivana Krunić PREPLAŠENI izleteli na ulicu, evo šta je razlog!
Foto: Printscreen/Red TV

Ledinama odjekivale vatrogasne i sirene Hitne pomoći

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU: Bane Čolak i Ivana Krunić PREPLAŠENI izleteli na ulicu, evo šta je razlog!

Rijaliti -

Bivši rijaliti učesnik Bane Čolak i njegova verenica Ivana Krunić, prethodne noći su doživelili veliki stres jer je u njihovom bliskom komšiliku došlo do požara.

Kako se saznalo, u komšiluku ovog para, u novobeogradskom naselju Ledine, noćas je izbio požar u jednoj od stambenih zgrada.

Bane Čolak
foto: Printscreen/Instagram

Izvor sa lica mesta navodi da su se odjednom začule sirene i par vatrogasnih vozila i hitna pomoć su proleteli ulicom u ovom naselju. Za kratko vreme okupio se veliki broj ljudi, a u pitanju je bio požar koji je izbio u jednoj od zgrada. Vladala je velika konfizija, a građani su zabrinuto gledali da li će u vatrogasci uspeti da ugase vatrenu stihiju i spreče ljudske žrtve.

Ivana Krunić
foto: Kurir televizija

Među komšijama koji su izašli da pruže pomoć našli su se i Bane Čolak i njegova devojka Ivana Krunić koji žive u susednoj zgradi koju deli svega dvadesetak metara od zgrade u kojoj je stan goreo.

- Istina je, ali i dalje nemam pojma šta se desilo. Požar nije izbio u zgradi u kojoj živimo Ivana i ja, ali smo izašli ispred kako bismo pomogli. Ni ja ni Ivana nismo bili kod kuće od jutros, pa ne znam šta se danas dešavalo, zbog toga ne bih preterano ni komentarisao - rekao je Čolak.

Kurir.rs/Srbija danas

Bonus video:

00:08

BANE ČOLAK I IVANA KRUNIĆ SE NE KRIJU: Ponovo zajedno, uživaju na večeri i ne skidaju osmeh s lica (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track