"DA SAM IH JA LEMALA, ONI NE BI UŠLI U ZADRUGU" Oglasila se majka Nece i Pece za Kurir, kipti od BESA, poručila samo JEDNO!
Foto: Printscreen/Instagram

šok

"DA SAM IH JA LEMALA, ONI NE BI UŠLI U ZADRUGU" Oglasila se majka Nece i Pece za Kurir, kipti od BESA, poručila samo JEDNO!

Rijaliti -

Blizanci Predrag i Nenad Lazić izazvali su veliku pažnju zajedničkim ulaskom u Zadrugu 6, ali i skandaloznim svađama i tučama su izazvali haos.

Neca je izjavio da ih majka Julijana tuče, a tim povodom se ona sada oglasila za Kurir.

Nenad Lazić Neca, Predrag Lazić Peca
foto: Printscreen/Zadruga

Julijana je besno poručila da ih je "lemala" da oni ne bi ušli u Zadrugu.

"Da li ja mogu da tučem decu od 21 godinu? Ja njih nisam udarila 15 godina. Sad sam se iznervirala. Oni su se tukli i u stomaku, kamoli sad. Ja sam se sa mojom sestrom tukla. Da sam ih ja tukla i lemala oni ne bi ni ušli u Zadrugu", rekla je ona, pa se osvrnula na njihove tuče.

Zadruga, Nenad Lazić Neca
foto: Damir Dervišagić, Instagram

"Oni se ne tuku, oni se gurkaju. Oni su vezani, oni bi jedno za drugo sve uradili, oni su jednojajčani blizanci. Ja ih ne tučem. Oni se u Zadruzi jedan za drugog brinu, nisu jedina braća koja se biju. Oni se kod kuće šale. Peca i Neca imaju drugačiju narav. Kod mene se uvek znala disciplina", zaključila je ona.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

OVO NIJE NECA, NEGO PECA! Tiktoker iz rijalitija ima brata BLIZANCA, liče kao jaje jajetu, a evo šta on kaže o ulasku u BELU KUĆU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track