"UPOREĐUJE ME SA UBICAMA I SILOVATELJIMA!" Zadrugari ocrnili Uroša Ćertića kao nikad, ostao zatečen posle svih prozivki! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

nije se nadao

"UPOREĐUJE ME SA UBICAMA I SILOVATELJIMA!" Zadrugari ocrnili Uroša Ćertića kao nikad, ostao zatečen posle svih prozivki! (VIDEO)

Rijaliti -

Zadrugari su Uroša Ćertića izabrali za najdvoličnijeg takmičara u Beloj kući, a ovoj tituli se nikako nije nadao.

Aleksandra Nikolić, Sanja Grujić, Valentina Stanković, Adam Labunski i Jelena Golubović komentarisale su njegovu ovonedeljnu titulu.

- Prvi na listi je Uroš Ćertić, šta misliš Aleks? - upitao je voditelj.

Uroš Ćertić
foto: Pritnscreen

- Na početku je Maju uzdizao u nebesa, a posle je pljuvao po njoj, odogavara je Maju. Radi dvolične stvari, pravi se da je nekima prijatelj. Na početku je lepo pričao o meni i o Dejanu, odjednom drvlje i kamenje po meni, kada je mislio da je nešto sa Bilalom bilo. Upoređuje me sa ubicama i silovateljima. Isto odnos sa Matorom, priča da joj je drugarica pa joj krade sve živo. Ovo svi misle, ne samo ja. Mislim da ima dosta dvoličnijih od njega. Iako se ja smeškam sa vama, ne znači da ne znam neke stvari - kazala je Aleksandra.

Uroš Ćertić
foto: Pritnscreen

- Jedina sam ja izglasala njega. Niko se nije za njega oglasio, jer ga se plaše svi. Kažu da sam mlada i da ne vidim šta se dešava - rekla je Valentina.

- Šta da kažem, nisam mislio da ću biti prvi, da će biti Bakša. Ovo je stanje društva, ne mogu da verujem šta sam čuo. Prvi put me je sramota što sam u rijalitiju. Jedan Bakša uđe sa fejk vezom pričom, pa ima s*ks pa nema. Ti Ina nemoj slučajno da me navedeš kao vođu, ti si luda. Imala sa njim odnose, lažirala trudnoću, imala migrenu. Vi ste šljam. Mene je sramota, moj problem je što nisam oženjen, fuj mnogo ste jadne - rekao je Uroš.

Uroš Ćertić
foto: Pritnscreen

- Osobe sa bipolarnim poremećajem, sa višestrukim poremećajem ličnosti neću komentarisati - dodala je Sanja.

- Narod vidi najbolje, očigledno je ko, šta i kako. Jasna je slika - kazao je Adam.

- Kako znaš da te druge gledaju kad ih ne gledaš?

- Stvarno par devojaka gleda u njega - kazala je Ana.

- Neću ga komentarisati, u ovom momentu vodi Marija Kulić - govorila je Jelena.

Kurir.rs

Bonus video:

00:09

Uroš Ćertić u pratnji obezbeđenja upravo napustio zgradu suda posle saslušanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track