OSTAVILA JE TRAG NA MENE! Zola otkrio koliko mu je Miljana bitna, Anita promenila SVE BOJE, Kulićeva istakla: POVRAĆA MI SE!
Foto: PrintScreen

Otvorio dušu!

OSTAVILA JE TRAG NA MENE! Zola otkrio koliko mu je Miljana bitna, Anita promenila SVE BOJE, Kulićeva istakla: POVRAĆA MI SE!

Rijaliti -

Lazar Čolić Zola progovorio je o odnosu sa bivšom devojkom Miljanom Kulić, što se Aniti nikako nije dopalo.

- Rekao bi Aniti da kada bi neko krenuo na Miljanu, dabi loše prošao. Kako misliš da se Anita tada osećala? - glasilo je pitanje.

- Ja sam prošao sve i svašta sa njom, siguran sam da bi o ona tako reagovala. Meni ne bi zasmetalo ni da neko sa kim je Anita biila kaže ono što sa ja za Miljanu - rekao je Zola.

Zadruga 6
foto: PrintScreen

- Meni se povraća - dodala je Miljana.

- Onda uzimi dva prsta, stavi u usta pa povraća. Ona je ostavila trag. Kada budem imao ženu i decu, biću prepoznatljiv po vrezi sa njom. Ja sam rekao kako se osećam, bez ikakve ironije - rekao je Zola.

- Anita, kako si se ti osećala? - upitala je Ivana.

Zadruga 6
foto: PrintScreen

- Nije mi bilo svejedno, ali svako od nas ima nekog ko mu je značio u prošlosti - dodala je Anita.

Podsetimo, zadrugarski par Anita i Lazar Čolić Zola su jedva dočekali da se prepuste strastima, ali ubrzo potom su raskinuli.

Kurir.rs

Bonus video:

01:07

AKO ME VRATE U RIJALITI BIO BIH MUŠKA MILJANA KULIĆ! Golubović: Imam 3. stepen insomnije, MALTRETIRAO BIH UROŠA ĆERTIĆA 24 SATA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track