ALEKSANDRU NIKOLIĆ PROZVALI ŠEFICOM PODZEMLJA: Raskrinkao je svedok saradnik Velje Nevolje, a ovo su svi njeni momci u rijalitiju
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić, Nenad Kostić

devojka opasnih momaka

ALEKSANDRU NIKOLIĆ PROZVALI ŠEFICOM PODZEMLJA: Raskrinkao je svedok saradnik Velje Nevolje, a ovo su svi njeni momci u rijalitiju

Rijaliti -

Akutelnu učesnicu rijalitija "Zadruga" i starletu Aleksandru Nikolić, svedok saradnik Srđan Lalić raskirnkao je na ročištu koji se vodi protiv klana Veljka Belivuka u Specijalnom sudu.

Naime, Lalić je otkrio da je Aleksandra imala odnose sa najbližim saradnikom Velje Nevolje, Markom Miljkovićem.

- Jesam, na primer, tebi dođe starleta Aleksandra Nikolić i imaš odonose sa njom i ti kažeš kako je dobra riba a ja kažem nije - rekao je Lalić na pitanje Miljkovića da li se nekada suprotstavio naređenjima šefova ozloglašene kriminalne grupe.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen Zadruga

Ovo nije prvi put da je starleta dovođena u vezu sa kriminalcima, već su je pre nekoliko meseci povezivali i sa Veljinim koljačem Dejanom Tešićem.

- Aleksandra Nikolić je samo jedna od rijaliti-učesnica koje su se bavile prostitucijom još u Bujanovcu, odakle kreće cela priča. Aleks Nikolić ima zabranu da uđe u Tursku jer su je uhvatili da nelegalno radi kao prostitutka. Podvodio ju je Belivukov bliski saradnik Dejan Tešić - rekla je za Republiku makedonka Katica Sekovska.

Zadrugarka je jednom prilikom i sama priznala da je imala odnose sa mafijašima.

- Imala sam pogrešne partnere, pogrešnim putem sam krenula. Imala sam momke koji su se bavili kriminalom, dolazila sam do njih kroz izlaske, prijateljstva... - rekla je Aleks u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Aleksandra Nikolić
foto: Nenad Kostić

Osim veze sa opasnim momcima, Aleksandra je imala burne veze i pred kamerama "Zadruge", a sa gledaoci rijalitija mogli su da vide i njene vrele akcije. Naime, poslednji u nizu bio je Filip Car, sa kojim je bila i u prethodnim sezonama rijalitija, a sa kojim je prevarila bivšeg dečka Dejana Dragojevića.

Nikolićeva je bila u vezi sa Dejanom u trenutku kada se uselila u Belu kuću, te su i živeli zajedno, ali on ju je ostavio zbog odnosa sa Carem.

Ona je bila i u vezi sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem, a ulaskom u petu sezonu "Zadruge" smuvala je i Marka Osmakčića, koji je sa njom prevario Viktoriju Mitrović.

Marko Osmakčić
foto: Printscreen/Instagram

Aleks je bila deo i četvrte sezone rijalitija i tada je uplovila u vezu sa manekenom Tomu Panićem. On je pred ulazak u "Zadrugu 4" kod kuće ostavio nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić i sina Longa, a potom završio u vrelim igricama sa starletom.

Toma Panić
foto: ATA Images

Svojevremeno zavela jei nekadašnjeg dečka pevačice Sanje Vučić, Nikolu Đorđevića, sa kojim je u izolaciji razmenjivala strasti ispod pokrivača. Miki Đuričić jednom prilikom otkrio je da je Aleksandra bila u vezi sa čovekom od 60 godina, u trenutku kada je ona imala 17.

Stefan Šebez, Nikola Đorđević
foto: Printscreen/Red Tv

- Aleks je bila u vezi sa vođom mafije koji je sada u zatvoru! Svi znaju na koga mislim, ali ne bih da mu pominjem ime. Kad je ta ekipa ubica i kriminalaca uhapšena, molila je da uđe u "Zadrugu" dok se bura ne stiša. Smeta mi što u rijaliti ulaze kurve o koje su mafijaši obrisali ku*ac i drže nam lekcije. Zabavljala se s vlasnikom jednog beogradskog splava, koji je preminuo pre dve godine. Bio prijatelj sa mnom i Lepim Mićom! Kad su bili zajedno, Aleks je imala 17 godina, a on 60 - pričao je on.

kurir.rs/blic

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track