MARIJA KULIĆ PONOSNO PRIZNALA: "Ovde se DVA MOMKA BORE OKO NJE", Nahvalila Miljanu , pa izjavila da ZOLA VOLI NJENU ĆERKU!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Nenad Kostić, Shutterstock, Ilustracija

ŠOK OBRT U ZADRUZI

MARIJA KULIĆ PONOSNO PRIZNALA: "Ovde se DVA MOMKA BORE OKO NJE", Nahvalila Miljanu , pa izjavila da ZOLA VOLI NJENU ĆERKU!

Rijaliti -

Marija Kulić, rijaliti učesnica je u toku današnjeg sastanka pohvalila svoju ćerku Miljanu Kulić a uz to dodala da po prvi put smatra da Zola voli Miljanu, što je šokiralo sve prisutne.

Naime, zadrugari su imali zadatak da izaberu najposebniju osobu, a Marija je iskoristila priliku da pohvali svoju ćerku.

- Razmišljala sam dosta o tome ko je najsposobniji. Uzela sam u obzir svaku situaciju. Moja Miljana je ubedljivo najsposobnija. Tokom rijalitija, zadobila je poverenje naroda. Svaka mi čast što sam rodila ovakvu lutkicu- ponosno je rekla Marija.

- Ovde se dva momka bore oko nje. Za Zolu mogu po prvi put da kažem da voli Miljanu - kazala je Marija. Marija je na svoje izlaganje dobila aplauz od ukućana. Podsetimo, odnos Miljane i Zole i dalje je pod upitnikom, a Marija nikada pre ovoga javno nije podržala vezu Kulićeve i Čolića.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

00:17

Marija Kulić i Bebica došli po Miljanu u bolnicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track