NJEMU NI DUPLIRANJE GLASOVA NIJE BILO DOVOLJNO: On je izbačen iz Zadruge, a kad je ušao u studio, erupcija emocija
Foto: Printscreen

kraj igre za njega

NJEMU NI DUPLIRANJE GLASOVA NIJE BILO DOVOLJNO: On je izbačen iz Zadruge, a kad je ušao u studio, erupcija emocija

Rijaliti -

Nominovani za izbacivanje bili su Žana Đorđević i Aleksandar Kerić, kome ni pobeda u igrici, odnosno dupliranje glasova nije pomoglo da se zadrži na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Voditelj Marko Đedović se nakon intervjua u "Šiša baru" zaputio ka Žani i Keriću, kako bi odigrali izazov koji im je priredio Veliki šef.

Kada su stigli u salu, voditelj im je objasnio pravila igre. Naime, njih dvoje su morali glavom da dovedu glavicu kupusa do cilja. Pobednik je bio Kerić kome su se duplirali glasovi publike, a Marko je saopštio konačan rezultat.

- Jedno od vas dvoje ima 71 posto glasova, drugo ima 29 posto. Ovog trenutka Zadrugu napušta Kerić - saopštio je Đedović, te su zadrugari počeli da se pozdravljaju sa njim.

Njega je u studiju dočekala porodica.

- Veruj mi da ne znam šta me je snašlo, puno mi je srce kad sam video moje. Pet meseci nije malo, a što se tiče te "Zadrugovizije", prezadovoljan sam - rekao je Kerić.

kurir.rs

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja