PUKLA BRUKA! KUMA MILENA I ANA DELILE ZVEZDANA? Sad se oglasila i otkrila DETALJE njihovog odnosa! Poslala joj ČUDNU stvarčicu
Foto: Printscreen, Printscreen/HypeTV, ATAImages

PUKLA BRUKA! KUMA MILENA I ANA DELILE ZVEZDANA? Sad se oglasila i otkrila DETALJE njihovog odnosa! Poslala joj ČUDNU stvarčicu

Rijaliti -

Kako Milena Kačavenda, kuma zadrugarke Ane Ćurčić, redovno komentariše događanja na imanju u Šimanovcima, u okviru šeste sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", na društvenim mrežama je sve češće moguće pročitati komentare da je ona navodno takođe bila u vezi sa nekadašnjim robijašem Zvezdanom.

- Neki su pričali da smo ga mi delile, što je glupost. Ana je dobila čestitku, ona je bila vezana za crveni končić o kome sam govorila. Mi smo dobre. Rekla sam joj da kada joj je loše, taj končić pogleda, dodirne. Pratila sam, ona se nijednom nije setila da ga pipne, ili pogleda. To smo joj juče poručili - istakla je Milena.

Milena Kačevenda
foto: Printscreen/hype

- Ima tu jedna priča, oni imaju neki svoj dogovor, kao što i nas dve imamo. Ja sam ovde bila kontakt za medije, ne znajući da ću ja biti po gostovanjima... Oni su imali dogovor da zarade pare, da se neke stvari ne pominju, da se deca ne pominju... Ana je podstanar, on živi kod nje, ja ne mogu sada te stvari da pričam, te pikanterije.

- On na svaki nagoveštaj da će ona nešto reći, on skače da je prekine u izlaganju, jer je ona spolja uvek imala strah od njega. On je za Novu godinu rekao da ona neće doći, i to niko nije očekivao. Kada je Ana otišla korak dalje, kada je mislio da je dovoljno zastrašio. Jer, ona je ušla, a to očekivao nije - dodala je Kačavenda.

Milana Kačavenda
foto: Pritnscreen

Sa druge strane, kuma je u poslednjem intervjuu priznala da se razočarala u Anu zbog njenog ponašanja na imanju u Šimanovcima, naročito zato što je, kako je istakla, u "Zadrugu" ušla "kao bomba", a onda je sve palo u vodu zbog pogrešnih poteza.

kurir.rs/Red TV

Bonus video:

04:26

KIJA POTVRDILA: Ana Ćurčić je tražila kumu Vanju da joj OSIGURA POBEDU U ZADRUZI! Znam šta je PREDLOŽENO, ODBILA JE, imam i DOKAZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track