POSLE ANINE ISPOVESTI O KRVNIČKOM ZLOSTAVLJANJU ZVEZDAN KONAČNO PROGOVORIO! Probao da se opere jednom rečenicom, MUK na imanju!
Foto: Printscreen/PINK

ovo je njegov odgovor

POSLE ANINE ISPOVESTI O KRVNIČKOM ZLOSTAVLJANJU ZVEZDAN KONAČNO PROGOVORIO! Probao da se opere jednom rečenicom, MUK na imanju!

Rijaliti -

Nakon šok optužbi o psihičkom i fizičkom maltretiranju od strane Ane Ćurčić, Zvezdan Slavnić ostao je nem.

Ana Ćurčić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

Ana je navela fizičko zlostavljanje, nasilje i još mnogo toga kao situacije koje je trpela od njega godinama, ali je on tek sada dao svoj sud na sve njene navode.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

Tokom "Igre istine", ukućani velelepnog imanja su postavljali pitanja jedni drugima, te je Zola dao priliiku Slavniću da odgovori svojoj bivšoj ženi na skandalozne optužbe.

- Imam pitanje za Zvezdana. Verujem da imaš mnogo toga da kažeš, mnogi komentarišu one reči od sinoć. kako se ti nosiš sa tim, je l' to rečeno u afektu? Šta si ti očekivao? - upitao je Zola.

- Kajem se što sam to rekla ispred dvoličnih ljudi - rekla je Ana.

- Verujem da je to rekla u afektu, a sada mi deluje da se i njoj skupilo kao i meni. Ona je pukla i izabacila je iz sebe sve te reči. Ja sam rekao dosta stvari u afektu, tako da lagano, i ja sam svašta govorio u afektu tako da može i ona - rekao je Zvezdan.

.

Kurir.rs

Bonus video:

01:04

Moka Slavnić se obraća Kristijanu povodom ubistva Olivera Jovanovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track