BIVŠI DEČKO ANE ĆURČIĆ ULAZI U ZADRUGU?! Bio joj je rame za PLAKANJE, spavala je kod njega kad nastane haos sa Slavnićem!
Foto: Printscreen/PINK

neće ćutati

BIVŠI DEČKO ANE ĆURČIĆ ULAZI U ZADRUGU?! Bio joj je rame za PLAKANJE, spavala je kod njega kad nastane haos sa Slavnićem!

Rijaliti -

Aktuelnim rijaliti učesnicima “Zadruge“ uskoro bi trebalo da se pridruži bivši partner Ane Ćurčić.

- Još niko nije imao prilike od medija da upozna Aninog bivšeg partnera, ali sprema se nešto na šta publika neće biti spremna. Za sada još uvek anonimni partner Ane Ćurčić, spreman je da u javnost iznese sve ono o čemu je ćutao. Između ostalog, on je bio Ani rame za plakanje kada je imala problema sa Zvezdanom, jer su posle svega ostali u sjajnim odnosima i dobri su prijatelji.

Zvezdan Slavnić, Ana Čurčić
foto: screenshot Pink tv, Shutterstock

Pomagao joj je kada je zbog Zvedana imala velike porodične probleme, a često je odlazila kod njega u stan kako bi prespavala kada bi tokom noći nastao haos. On zna sve njene tajne i spreman je da stane na Aninu stranu, a da Slavnića postavi na svoje mesto, jer nema lepo mišljenje o njemu. Smatra da niko, pa ni Ana, nije zaslužio da je neko tako javno bruka na televiziji sa nacionalnom frekvencijom - zaključuje dobro obavešten izvor.

Najaktuelnija rijaliti trojka Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić ne prestaju da iznenađuju domaću javnost svojim ponašanjem u “Zadruzi“. Kako navodi dobro obavešten izvor za “Super TV“, uskoro se očekuje ulazak bivšeg partnera Ane Ćurčić, čije se ime za sada još uvek drži u tajnosti.

- Ana je svojim ulaskom skrenula pažnju domaće javnosti i svi pričaju samo o njoj. Svojim ponašanjem, ali i kontroverznim činjenicama iz života sa Zvezdanom Slavnićem, koje iznosi u javnosti, postala je nepresušna tema. U javnosti su počeli da se oglašavaju bivši Anini partneri, a među njima je prvi istupio Aca Bulić koji je do detalja izneo Ćurčićkinu potresnu priču u javnost. Kako je produkcija svesna, da ljubavni trougao intrigira čitav region, odlučili su da tajno pregovaraju sa još jednim Aninim bivšim partnerom čije se ime drži u strogoj tajnosti - priča dobro obavešten izvor.

Ana Ćurčić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

- Još niko nije imao prilike od medija da upozna Aninog bivšeg partnera, ali sprema se nešto na šta publika neće biti spremna. Za sada još uvek anonimni partner Ane Ćurčić, spreman je da u javnost iznese sve ono o čemu je ćutao. Između ostalog, on je bio Ani rame za plakanje kada je imala problema sa Zvezdanom, jer su posle svega ostali u sjajnim odnosima i dobri su prijatelji. Pomagao joj je kada je zbog Zvedana imala velike porodične probleme, a često je odlazila kod njega u stan kako bi prespavala kada bi tokom noći nastao haos. On zna sve njene tajne i spreman je da stane na Aninu stranu, a da Slavnića postavi na svoje mesto, jer nema lepo mišljenje o njemu. Smatra da niko, pa ni Ana, nije zaslužio da je neko tako javno bruka na televiziji sa nacionalnom frekvencijom - zaključuje dobro obavešten izvor za “Super TV“.

Izvor napominje kako se Anin bivši partner boji budućih zastrašivanja nakon rijalitija.

- Anina kuma Milena Kačavenda trenutno prolazi kroz pakao zbog raznih pretnji koje svakodnevno dobija. Samim tim se i Anin bivši partner na jedan način boji koje bi sve posledice mogao da ima nakon rijalitija. Svestan je da se u rijalitiju čovek teško može zaustaviti kada krene da iznosi pikatnerije i detalje iz prošlosti- priča izvor. Podsetimo, Milena Kačavenda, kuma aktuelne zadrugarke Ane Ćurčić, otišla je u policijsku stanicu u Zemunu zbog podnošenja krivične prijave zbog pretnji smrću koje dobija poslednjih dana. Naime, nakon što je počela da iznosi informacije iz života Ane i Zvezdana Slavnića, konstantno dobija pretnje smrću. Milena u poslednje vreme iznosi detalje iz života Ane i Zvezdana pre rijalitija Zadruga. Jednom prilikom je tvrdila kako je Slavnić silovao Anu.

Milena Kačevenda
foto: Printscreen/hype

- Ona je bila modra, izbezumljena. Njena ćerka me pozvala. Zurila je u jednu tačku, to je bilo prvo seksualno zlostavljanje, ne mogu da kažem drugačije. Ovo je moj stav, po srpskom jeziku, ovo se zove silovanje - istakla je jednom prilikom kuma Milena.

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:16

Ovako bije Ana Ćurčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track