ZVEZDAN SVESNI KRŠI NAJSTROŽA PRAVILA U ZADRUZI: Robijaš prišao Ani, ona VIKALA iz petnih žila! Ima li ko da je zaštiti?! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ZVEZDAN SVESNI KRŠI NAJSTROŽA PRAVILA U ZADRUZI: Robijaš prišao Ani, ona VIKALA iz petnih žila! Ima li ko da je zaštiti?! (VIDEO)

Rijaliti -

Zvezdan Slavnić skinuo je bubicu pre razgovara sa Anom Ćurćić i tako prekršio jedno od glavnih pravila življenja na imanju u Šimanovcima.

Zvezdan Slavnić nastavlja da po rijalitiju uhodi svoju bivšu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić, u želji da se na sve načine obračuna sa njom, a poslednja u nizu scena dogodila se noćas.

Kako je Ana otišla sa žurke u spavaću sobu i spremila se za krevet, Slavnić je brzinom munje doleteo do njenog kreveta i počeo da insistira na razgovoru.

Ćurčićeva je sve vreme odbijala da govori, ali je Zvezdan uradio nešto što nikako nije smeo. Naime, uoči same svađe, on je skinuo bubicu, kako se ne bi čulo šta joj govori, a onda je nastavio sa verbalnim napadima.

- Samo se skloni od mene. Skloni se! Ne postojim za tebe ovde, shvati! Neću da pričam, pusti me na miru, skloni se - urlika je Ana iz petnih žila, ali je on i dalje insistirao.

Budući da nije nosio bubicu, jako je teško razaznati šta je tačno Slavnić govorio, a osim toga, ovim potezom je prekršio jedno od najosnovnijih pravila života na imanju u Šimanovcima.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

kurir.rs

Bonus video:

01:04

Moka Slavnić se obraća Kristijanu povodom ubistva Olivera Jovanovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja