NEMA VIŠE IGRANJA SA MAMA BOSOM! Ostavlja Zolu bez ičega, briše ga iz TESTAMENTA, ima samo jedan uslov za sina! DENVERTA BRUJI
Foto: Printscreen/PINK

Opet zbog miljane završila u bolnici

NEMA VIŠE IGRANJA SA MAMA BOSOM! Ostavlja Zolu bez ičega, briše ga iz TESTAMENTA, ima samo jedan uslov za sina! DENVERTA BRUJI

Rijaliti -

Zakon ozbiljnog haosa između Miljane i Zole, njegova majka Bosa doživela je nervni slom i opet je završila u bolnici.

Kako prenosi Star, Zolina majka je van sebe i više ne želi da čuje Miljanino ime Zadrugu je prestala da gleda i rešena je da se odrekne sına ako se pomiri sa Miljanom nakon svega.

"Bosi je nakon haosa koji je Zola imao sa Miljanom pozlilo, ona je opet krenula štiklom da mu razbije glavu, a ova žena je jedva taj stres preživela prošle godine. Sada je imala nervni slom, pritisak joj je bio 200 sa 130, mogla je da se šlogira. Sreća da su brzo reagovali njeni rođaci koji su bili sa njom i odmah je odvezli u bolnicu gde je bila na dan zadržana kako bi joj stabilizovali pritisak. Ja ne znam da li taj Zola razmišlja da kući ima majku koja sve teško podnosi, da joj se desilo nešto da li bi sebi oprostio to. Bosa je bila izričita, Miljaninih napada i svega što im je priredila joj dosta. Ako treba neće da je sažaljeva više nego će da je strpa u ludnicu, jer joj je tamo i mesto. Rekla je da ako se Zola pomiri sa Miljanom majku više neće videti, a ona će svu imovinu koju ima da podeli deci koja nemaju krov nad glavom. Toliko ima porodica kojima treba dom, e bar će da učini dobro delo. A, on neka ga sa Miljanom što dalje od Bose. Ona ima samo njega, ali više žena snage nema da gubi zdravlje i sve vreme brine da li će Miljana da uradi nešto Lazaru", priča komšinica iz Dervente.

Bosa Čolić, Lazar Čolić Zola
foto: Printscreen/Pink

"Ona bi volela da dobije poziv i da kaže Zoli da joj je dosta svega, da je mogla da doživi šlog i da ako oprosti Miljani sve napade, da zaboravi na majku i na imovinu. Pa, ne može drugačije, stvarno ne može", završava izvor.

kurir.rs/star

Bonus video:

00:20

Zola pokazao Derventu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track