ZVEZDAN SLAVNIĆ NANEO SEBI POVREDE! Produkcija momentalno alarmirala, hitno izveden iz Bele kuće
Foto: Printscreen

ZVEZDAN SLAVNIĆ NANEO SEBI POVREDE! Produkcija momentalno alarmirala, hitno izveden iz Bele kuće

Rijaliti -

Zvezdan Slavnić je prilikom naleta besa prevrnuo sto i uzeo sa poda komad stakla sa kojim je pretio da će raseći po vratu, ali je to obezbeđenje sprećilo na vreme, međutim zbog celokupnog dešavanja, zadrugar je zadobio rasekotinu na ruci zbog stakla koje je držao, a povreda je odmah sanirana.

Sukobi između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić postali su svakodnevni, a ponekad se ne završe samo na verbalnom okršaju, pa obezbeđenje mora hitno da reaguje kako bi sprečilo veće incidente.

Slavnić je pre nekoliko dana u naletu besa na sebe prevrnuo sto i po njemu su pali komadići stakla od polomljenih čaša i šolja.

Zvezdan Slavnić
foto: Pritnscreen

Zatim se Slavnić popeo na sto i zapretio zadrugarima da će se iseći komadom stakla po vratu. Marko Petrušević Petrući prišao mu je sa leđa i zaustavio Zvezdana u nameri da se samopovredi.

Obezbeđenje je savladalo zadrugara i oduzeo mu oštar predmet, a zatim su ga spustili sa stola. Međutim, Zvezdan je rasekao ruku parčetom stakla koje je držao te noći u ruci.

Produkcija je odmah reagovala i izvela Slavnića sa imanja kako bi mu bila ukazana lekarska pomoć.

Kamera je tokom njegovog izlaganja snimila da mu je ruka zavijena zavojem. Srećom obezbeđenje je brzo reagovalo kada je Slavnić imao taj ispad, pa je zadrugar prošao bez većih posledica.

kurir.rs

Bonus video:

00:44

Moka Slavnić se javno obratio sinu Zvezdanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track