IVAN MARINKOVIĆ U MODRICAMA ŠOKIRAO NACIJU! Danas favorit u Zadruzi, nekad skandal majstor! Krao buđolu, prebio ga poznati muzičar
Foto: Zorana Jevtić

bio problematičan

IVAN MARINKOVIĆ U MODRICAMA ŠOKIRAO NACIJU! Danas favorit u Zadruzi, nekad skandal majstor! Krao buđolu, prebio ga poznati muzičar

Rijaliti -

Ivan Marinković prema prognozama jedan je od favorita za pobedu u "Zadruzi".

Tokom ove šeste sezone, koja se završava večeras, Ivan je mnoge iznenadio. Bio je dobar rijaliti igrač, ali daleko od skandal majstora što je nekada bio.

Ivan Marinković, Zadruga, Pretučen
foto: Zorana Jevtić

Ivan je ulazio u verbalne duele, komentarisao ostale učesnike, ali on nije posrnuo ni za alkoholom, što ranije nije bio slučaj, a ostao je veran svojoj verenici Jeleni Ilić.

Ivan je ranije bio skroz drugačiji. Od razvoda s pevačicom Gocom Tržan u njegovom životu su se nizali skandali.

Završio je na sudu jer nije plaćao alimentaciju, lečio se od alkoholizma, hapšen zbog krađe buđole, napravio dete Miljani Kulić u rijalitiju, a jednom je na ulici dobio batine. Njega je 2014. godine u blizini zgrade u kojoj je tada živeo u centru grada, kako je on javno tvrdio, napao klavijaturista Amadeus benda Aca Stanimirović sa prijateljima. Tukli su ga, kako je ispričao, metalnim šipkama. On je tada završio u podlivima, a prve fotografije nakon premlaćivanja objavio je Kurir.

Ivan Marinković, Zadruga, Pretučen
foto: Zorana Jevtić

- Dobio sam dozvolu da javno kažem da me je napao Aleksandar Stanimirović. Dao sam izjavu policiji, a sledi saslušavanje svedoka i osumnjičenog. Smesticu ga u zatvor. Pošto se pravi lud i spominje da se drogiram i dugujem pare zelenašima, poručujem mu da tim zelenašima kaže da sam svaki dan na istom mestu - rekao je tada Marinković, koji tvrdi i da je u automobilu iz kog je Aca posmatrao kako ga tuku, bila i devojka zbog koje je došlo do incidenta. Navodno ona je u tom trenutku bila s Acom u vezi, a pre njega s Marinkovićem.

Ivan Marinković, Zadruga, Pretučen
foto: Zorana Jevtić

- Devojka zbog koje se ovo desilo sedela je pored njega i vrištala, jer je pokušavala da odglumi da joj je teško. Zapravo, bilo joj je drago što me je Aca gazio autom. Logično je da je on sad u strahu i da priča gluposti - izjavio je Ivan.

Aca Amadeus
foto: Printscreen YT

Aca je negirao njegove optužbe, ali se na kraju nagodio sa Tužilaštvom i platio kaznu od 1.200 evra i time izbegao dalje krivično gonjenje.

Kurir.rs

Bonus video:

03:09

IVAN MARINKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O ODNOSU SA ĆERKOM LENOM!: Nismo u kontaktu, mislim da mi zamera što sam bio sa MILJANOM KULIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track