"POMIRILI SE MAJA I BILAL, STVARNO?" Janjuš dao svoj sud o ljubavnom životu svoje bivše, a evo da li se pomirio sa Enom!
Foto: Kurir

ovo se čekalo

"POMIRILI SE MAJA I BILAL, STVARNO?" Janjuš dao svoj sud o ljubavnom životu svoje bivše, a evo da li se pomirio sa Enom!

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš svakodnevno je aktivan na društvenim mrežama nakon napuštanja ''Zadruge 6'', a jedna od njegovih objava, posebno je skrenuila pažnju javnosti.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Janjušević je objavio sliku sa svojom bivšom suprugom Enom, s kojom ima ćerku Krunu i time podgrejao sumnje da su bivši supružnici pomirili. Portal Pink.rs stupio je u kontakst sa njim, kako bi otkrio da li je do toga došlo, kao i kako bi prokomentarisao zadrugare i dešavanja koja su podigla veliku prašinu, nakon završetka rijalitija.

nastup ispred skupštine, nova godina, Marko Janjušević Janjuš
foto: Nemanja Nikolić

Javnost si raznežio fotografijom sa bivšom suprugom Enom. Mnoge zanima da li je došlo do pomirenja i šta ti je zamerila kada je tvoje učešće u rijalitiju u pitanju?

- Sve je isto kako je i bilo, videćemo šta će biti u nastavku. Nas dvoje smo dobri, ali se nismo pomirili. Ne smem ni da je pitam da li se pomirenje nazire. Pohvalila me je, ništa mi nije zamerila.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Bilal Brajlović i Maja Marinković su se pomirili, te su oboje otišli u sarajevo, kako bi se ona upoznala sa njegovom porodicom. Kako komentarišeš ovo?

- Nemoj zezati? Stvarno? Jao, samo što se nisam sudario. Jako me je ovo povredilo. Ja im želim sreću. Samo nek me Leo ne zove.

Imao si brojne sukobe sa Anom Ćurčić, da li si nakon izlaska iz rijalitija promenio mišljenje o njoj i kako ti se čini skupoceni sat marke ''Rolex, koji je poklon od njenog nekadašnjeg partnera Ace Bulića?

- Nikakve promene nema, sve što sam mislio o ljudima u rijalitiju, iza toga srtojim. Aca Bulić je ozbiljan gospodin. Mislim da će Ani tek biti jasne neke stvari, što se tiče onoga o čemu smo pričali u rijilaitiju, a nije želela da sluša. Nemam šta da dodam više ništa kad je u pitanju ona lično.

Ana Čurčić, Zorica Marković
foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

Da li misliš da će prijateljstvo Zorice Marković i Ane Ćurčić opstati?

- Koliko ja znam, Zoricu ne voli njena kuma Milena, ako se ne varam. Ona je tokom trajanja rijalitija poprilično ''lomila'' po društvenim mrežama. Odavno veće zlo u rijalitiju nisam video, što se tiče Zorice.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:21

Marko Janjušević Janjuš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track