"KAČAVENDA SE LOŽI NA ZVEZDANA?!" Šok tvrdnje: Raskrinkan tajni plan Anine kume, sve joj namerno SMESTILA!
Foto: Printscreen/ Youtube, Printscreen/Pink

"KAČAVENDA SE LOŽI NA ZVEZDANA?!" Šok tvrdnje: Raskrinkan tajni plan Anine kume, sve joj namerno SMESTILA!

Rijaliti -

Zorica Marković i dalje je šokirana da je Milena Kačavenda mesecima pričala laži o Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću, jer joj je navodno drugoplasirana učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruga" priznala da ništa od toga nije tačno.

Naime, pevačica je sigurna da njih dve nisu prave prijateljice i da je kuma samo iskoristila priliku da se ispromoviše, ali i da zauvek odvoji Anu od Zvezdana, jer sumnja da je Kačavenda zaljubljena u njega.

- Milena je Ani mnogo odmogla, ovo što sam čula i videla je mnogo strašno. Imala sam neku informaciju oko kuminog oglašavanja, ali ja nisam želela da Ani dodatno tamo u rijalitiju zadajem muke. Sklapam još kockice, treba mi vremena, a kada progovorim neće da bude dobro! Shvatila sam da se žena oglašavala mimo dogovora koji je imala sa Anom, što je po meni strašno. Skupljala je kajmak od Anine tragične priče - istakla je Markovićka u razgovoru za Republiku.

Zvezdan Slavnić
foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Kako se dalje saznaje, ono što Zorica nije htela da javno kaže jeste to da sumnja da je Kačavenda zaljubljena u Zvezdana i da je to razlog zbog kojeg neko vreme njih dve nisu bile u dobrim odnosima.

- Kada se finale završilo, Zorica je krenula ka kolima i tada je svojim prijateljima dobacila da je Milena zaljubljena u Zvezdana i da je zato htela da razdvoji njega i Anu, pa je pričala i što jeste bilo i što nije, sada polako i Ana sklapa sve kockice i vrlo je izvesno da će prestati da komunicira sa kumom - otkriva izvor za Star.

kurir.rs/Star/Republika

Bonus video:

09:09

Aca Bulić, gospođa Mila i Milena Kačavenda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track