DALILINA BIVŠA KUMA SE JAVNO ODREKLA CARA: Potkačila i Aleks, pa u programu UŽIVO pustila njegovu glasovnu poruku! ŠOK! (VIDEO)
Foto: Kurir, screenshot Pink tv

DALILINA BIVŠA KUMA SE JAVNO ODREKLA CARA: Potkačila i Aleks, pa u programu UŽIVO pustila njegovu glasovnu poruku! ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti -

U javnosti poznata bivša kuma Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića, koja kako je istakla na njihovoj svadbi nije dobila ni čašu vode, uključila uživo u program.

Ona je prvo ušla u klinč sa Lazarom Čolićem Zolom, jer za njega, kako kaže, smatra da je folirant i da kopira Cara, nakon čega se osvrnula i na Filipa.

Naime, ona je otkrila da Filipa dobro poznaje, a da je sada upoznala i Aleks Nikolić, te je tom prilikom u uživo programu pustila njegovu glasovnu poruku, nakon koje je dodala da ni od Nikolićeve nije dobila čašu vode.

- Ja Filipa Cara dobro poznajem, upoznala sam i Aleksandru. Slao mi je poruke sa Aleksandrinog profila, tražio je da budem kuma, ali da pokažem kako je bilo na cvenčanu Dalile i Dejana, pa sam promenila mišljenje o njemu i njoj. On je hteo da mu pošaljem šta sam sve odnela Dalili i Dejanu na svadbu, lepo su oni naučili školu od Dragojevića. To je glasovna poruka i ja to mogu da pustim - rekla je bivša kuma Dalile i Dejana, a ona pustila šaljivu poruku koju je dobila od Cara.

Kuma Dejana i Dalile
foto: Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

00:26

Dalila Dragojević o Dejanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track