IVAN MARINKOVIĆ SE ODOMAĆIO KOD KULIĆA U NIŠU! Marija mu kuva, Miljana ga gosti, čak i prespavao kod NJIH! Evo zašto su plakali
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

IVAN MARINKOVIĆ SE ODOMAĆIO KOD KULIĆA U NIŠU! Marija mu kuva, Miljana ga gosti, čak i prespavao kod NJIH! Evo zašto su plakali

Rijaliti -

Ivan Marinković zbližio se sa Kulićima, pa je sad posle njihove posete njemu u Beogradu, Ivan otišao u Nišu. Kako kaže izvor, Ivan se odomaćio kod Kulića, pa je kod njih i prespavao.

- Ivana su Kulići juče gostili. Bukvalno se kod njih odomaćio. Marija je skuvala sve redno, srce joj je bilo puno. Čak je i plakala od sreće. Miljani je takođe drago zbog sina. A mališan je toliko srećan - počinje priču izvor.

Marija Kulić
foto: Printscreen

- Ivan je strog, ali zna sa decom. Igraju se sa dinosaurusima. Čita mu knjige. Mali Željko voli da šutira loptu, a najviše voli kada mu tata doda loptu i on je jako šutne - dodaje izvor i ističe da se vidi velika promena kod Željka, koji je ranije pitao baku Mariju za svog tatu.

Podsetimo, Miljana Kulić podelila na svom Instagram profilu sliku sina sa ocem Ivanom Marinkovićem iz svog doma u Nišu.

Ivan Marinković
foto: Printscreen

- Došao tata - napisala je Miljana ne krijući sreću, a svi su primetili i pogled Ivana usmeren ka svom nasledniku, koji opisuje ljubav koju oseća prema njemu.

kurir.rs/blic

Bonus video:

09:41

Ivan Marinković - biću razočaran ako Ana pobedi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track