"NIKAD NISAM PRESTAO DA JE VOLIM" Oglasio se Aca Bulić posle pomirenja sa Anom Ćurčić, evo šta je rekao da li mu je LJUBAVNICA
Foto: Printscreen

stara ljubav zaborava nema

"NIKAD NISAM PRESTAO DA JE VOLIM" Oglasio se Aca Bulić posle pomirenja sa Anom Ćurčić, evo šta je rekao da li mu je LJUBAVNICA

Rijaliti -

Ana Ćurčić i Aca Bulić priznali su javno da su ponovo zajedno i to sve ozvaničili poljupcem pred kamerama.

Aca Bulić je sada prvi put progovorio o njihovoj romansi i istakao da se ovo moglo očekivati.

- Mislim da je ovo bilo za očekivati, kada pogledate širu sliku, mada sam i dalje u uverenju da je mogla da nađe boljeg nekog. Imamo tu konekciju dugi niz godina, posle svega ovoga, posle "Zadruge" i dešavanja, mislim da sam bio osoba koja joj je uvek bila podrška, da su sve neke okolnosti uticale na nju da to tako odluči - rekao je Aca Bulić, koji je posle mnogo godina ponovo u vezi sa davnašnjom devojkom, sa kojom je svojevremeno planirao porodicu i svadbu.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen

- Uvek sam bio mišljenja da prva ljubav zaborava nema, naša konekcija iz mladalačkih dana je ostala do dan-danas, ta bliskost, poverenje, ta ljubav... Osećam se kao da nikada nisam ni prestao da je volim.

Aca je progovorio i o navodima da je zbog Ane Ćurčić ostavio ženu.

- Ja bih ipak te moje privatne stvari ostavio u domenu intime, mislim da nije ni mesto ni vreme da pričam o tome - bilo je sve što je rekao, a na pitanje da li je Ana ljubavnica, odgovorio je: "Nije, nije".

kurir.rs/pink.rs

Bonus video:

09:09

Aca Bulić, gospođa Mila i Milena Kačavenda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track