"ŽIVI NA VISOKOJ NOZI, NE IZLAZI IZ RESTORANA I KAFIĆA" Komšije Anđele Đuričić zbog njega ne smeju da joj priđu, evo šta kažu!
Foto: Printskrin/Instagram

"ŽIVI NA VISOKOJ NOZI, NE IZLAZI IZ RESTORANA I KAFIĆA" Komšije Anđele Đuričić zbog njega ne smeju da joj priđu, evo šta kažu!

Rijaliti -

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić će ovog vikenda doći u Beograd sa svojim novim dečkom. On je pripadnik jednog klana, a na ovo se odlučila jer Zvezdan Slavnić neće da joj vrati lične stvari, koje su ostale u stanu njegovog oca.

Anđela se kreće po luksuznijim destinacijama i naviše vremena provodi u rizortima kod Tivta i Herceg Novog.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen

- Da, često je viđamo ovde. Anđela voli da živi na luksuznoj nozi i stalno posećuje restorane i kafiće ovde. Od skoro je počela da dolazi sa dečkom, koji deluje opasno - rekao je jedan meštanin.

- Videli smo je sa malo starijim dečkom od nje, posle smo pročitali u novinama da je pripadnik klana i ne čudi nas. Mislimo smo da je fina devojka, ali posle veze sa Zvezdanom... Voli da dolazi ovde i da se slika, pre je dolazila sa drugaricama, a sad je viđamo sa tim momkom - otkriva radnica u jednom restoranu.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

- Često sam ovde, viđam je ili u ovim restoranima ili u rizortu kod Herceg Novog, tamo češće ide sad. Viđao sam je i sa drugaricama, ponekad joj priđu ljudi, ali ne otkad je u vezi sa novim dečkom. Svi znaju koliko je opasan - govori mušterija jednog prestižnog kafića.

kurir.rs/republika.rs

Bonus video:

00:06

Ovde se krio Zvezdan Slavnić posle pljačke teške 1,3 miliona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track