ZADESILA IH ISTA SUDBINA Učesnice Velikog brata preko rijalitija želele slavnu u Srbiji, a onda ih je ŽIVOT bacio na drugu stranu
Foto: Dado Đilas, Instagram, Facebook

ZADESILA IH ISTA SUDBINA Učesnice Velikog brata preko rijalitija želele slavnu u Srbiji, a onda ih je ŽIVOT bacio na drugu stranu

Rijaliti -

Od prvog serijala rijaliti šoua "Veliki brat" prošlo skoro dve decenije. Tokom nekoliko sezona mnoge devojke su se okušavale u ovom projketu i htele da preko noći postanu popularne. U tome su i uspele, ali život nije hteo da one ostanu na ovim prostorima pa zanimljivo je da neke od njih već nekoliko godina dele istu sudbinu - život na američkom kontinentu.

Temperamentna Nišlijka Maja Đorđević danas živi u Las Vegasu, ali nju ne drži mesto, pa često negde putuje sa društvom i luduje.

Maja Đorđević
foto: Printscreen YT

Na Majinim fotografija videćete kako proslavlja Novu godinu na plaži na Havajima. Kako se vozi brodom u dalekoj i hladnoj Aljasci, gde se družila uživo sa kitovima, koje je do tada mogla samo na televiziji da gleda, ali i kako se provodi na karnevalima i u noćnim izlascima.

Maja Đorđević
foto: Printscreen

Učesnica prve sezone "Velikog brata" Daliborka Milanković bila je jedna od najatraktivnijih ukućanki. Iz Prnjavora se preselila u Beograd, a na nagovor roditelja prijavila se za učešće u rijalitiju.

Daliborka Milanković
foto: Printscreen/Youtube

Prvo je neko vreme živela u Čikagu, da bi se kasnije preselila u Los Anđeles gde i dan-danas živi. Pričalo se da je i tamo dobila ponudu da učestvuje u rijalitiju, kao i da je često bila viđena u društvu NBA košarkaša Dvajta Hauarda, dok poslednja saznanja govore da je otvorila kompaniju za konsalting te da joj odlično ide. Istovremeno ona radi kao nutricionista i priznaje da je uz puno upornosti uspela da predivno organizuje svoj život.

Javnost je Jelenu Žeželj prvi put upoznala tokom učešća u rijalitiju "Veliki brat", kada je sa svega devetnaest godina kročila u popularnu kuću gde se svaki njen potez snimao.

Jelena Žeželj, Jelena Seležan
foto: Printscreen YouTube

Nekoliko godina kasnije oprobala se i u VIP izdanju istog projekta, a potom i kao voditeljka na Prvoj televiziji. Jelena se zaljubila u sadašnjeg muža Nemanju Seležana, dala je otkaz i sa njim se odselila u Ameriku, budući da on tamo radi kao profesor na jednom fakultetu. Lepa Jelena se udala 2014. godine, a ostvarila se i u ulozi majke. Pored ćerke Mie, imaju i starijeg sina Stefana, a porodica Seležan živi izuzetno luksuznim životom.

Jelena Žeželj, Jelena Seležan
foto: Printscreen YouTube

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:31

Prva gošća Milica Todorović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track