ŠOK! OTKRIVENA BRUTALNA ISTINA: Aca Bulić u braku 20 GODINA, nije razveden! Evo kad će moći da se venča sa Anom Ćurčić
Foto: Petar Aleksić, Printscreen

papir mu nije važan!

ŠOK! OTKRIVENA BRUTALNA ISTINA: Aca Bulić u braku 20 GODINA, nije razveden! Evo kad će moći da se venča sa Anom Ćurčić

Rijaliti -

Aca Bulić, iako nije bilo planirano da bude deo emisije, našao se u studiju odgovarao na znatiželjna pitanja, a na samom početku svog gostovanja otkrio je nove detalje o svojoj sada već bivšoj partnerki koja je podigla veliku prašinu u javnosti.

- Mnogi ne veruju u tvoju priču da si sa svojom bivšom suprugom završio odnos pre Aninog ulaska u "Zadrugu", i da si to sada drugačije predstavio kako nju ne bi osudili, da se nekome umešala u brak i da je uništila nečiju sreću - rekao je voditelj.

Aca Bulić
foto: Printscreen

- Prvo, nije supruga, nego devojka. Da razjasnimo, ja imam suprugu, nisam se razveo od nje, oženili smo se u Londonu, ali ne živimo 20 godina zajedno. Istina je da sam bio sa Anđelom sedam godina u vezi, s njom sam u kontaktu i dan-danas, radi u mom klubu i stvarno je divna osoba. Nisam sa njom par meseci pre "Zadruge". To stvarno nema veze sa Anom, to su neki naši odnosi. Ana i ja smo jedna lepa priča, a vidim da ima mnogo negativnih ljudi oko nas - rekao je Aca.

- Kada ste vas dvoje govorili o vašem odnosu, ona je rekla da je tek nakon završetka rijalitija videla koliko si je podržavao. Kako se desilo pomirenje, ko je načinio prvi korak - upitao je voditelj.

- Spontano se desilo. Poljubili smo se u hodniku ove televizije. Ivana Šopić je bila voditeljka, na početku večeri smo rekli da nismo zajedno, a onda se to desilo i obelodanili smo našu vezu nakon bloka reklama - otkrio je Aca.

-Šta će Buliću pisati kad je ovom pesmu bez rime pisala - pročitao je voditelj.

-Sa Acom neće biti pesme jer neće biti zbogom - rekla je Ana.

- Je l' ste vi vereni? - pitao je voditelj.

Aca Bulić
foto: Printscreen

-Morate da me razvedete zvanično u Londonu da bi o tome pričali - rekao je Aca.

-Zar je bitan papir - rekla je Ana.

-Je l' bi volela da budeš Ana Bulić? - pitao je voditelj

-Da - rekla je Ana.

-Iskreno meni je to samo papir - rekao je Aca.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track