MARIJA KULIĆ ODVELA UNUKA ŽELJKA NA MORE! Evo kako mališan uživa na plaži, oko njega RAJ: Ponosna baka sve podelila (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

posvetila se porodičnom životu

MARIJA KULIĆ ODVELA UNUKA ŽELJKA NA MORE! Evo kako mališan uživa na plaži, oko njega RAJ: Ponosna baka sve podelila (FOTO)

Rijaliti -

Marija Kulić se nakon skandalozne diskvalifikacije iz "Zadruge 6" posvetila porodičnom životu i unuku Željku, a kako je najavila, više nema nameru da ulazi u rijaliti.

Ona je sada odvela unuka Željka Kulića na letovanje, a na svom Instagram profilu podelila je fotografiju mališana dok se igra na plaži.

Marija Kulić
foto: printscreen instagram

Naime, Željko je uživao u plićaku, skupljao kamenčiće u koficu, dok se ponosna baka Marija sunčala i pravila uspomene koje je podelila na Instagramu.

Inače, Kulići su tokom učešća u poslednjoj sezoni rijalitija obnovili odnos sa Željkovim ocem, Ivanom Marinkovićem, kod kog je mališan nedavno boravio na raspustu u Beogradu.

Marija Kulić, Ivan Marinković
foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

- Čujemo se svakodnevno i dogovorili smo se da kada budemo došli za Beograd povedemo i Željka. Miljana je otišla za Italiju, a mi se čujemo više puta u toku dana, šetaju ga igraju se sa njim i tako... Na Ivana se navikao još u "Zadruzi" tako da... Kao da je otišao kod nekoga koga viđa svakodnevno. Lepo mu je i ovde i tamo, sada ima da promeni - započela je Željkova baka, a potom se osvrnula i na Ivanovu izabranicu Jelenu.

- Upoznala sam Jelenu, odlična je, vredna, dobra i trudi se da bude fina prema Željku. Dosta je popustljivija od Ivana koji želi da bude stroži prema njemu. Bitno je da je sve loše iza nas - zaključila je Marija Kulić nedavno za domaće medije.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:17

Marija Kulić i Bebica došli po Miljanu u bolnicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track