NAKON DRAME SA BEBICOM U DOMU KULIĆA SLAVLJE! Miljana sve objavila, Marija i Siniša nikad srećniji: Evo koji je POVOD! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Nemanja Nikolić

okupila se porodica

NAKON DRAME SA BEBICOM U DOMU KULIĆA SLAVLJE! Miljana sve objavila, Marija i Siniša nikad srećniji: Evo koji je POVOD! (FOTO)

Rijaliti -

Marija i Siniša Kulić proslavljaju 30. godišnjicu braka, a tom prilikom se njihova porodica okupila i proslavila ovaj dan.

Miljana je na svom Instgagramu objavila Sinišinu i Marijinu fotografiju iz jednog restorana, na kojoj su nasmejani i ljube se. Marija je za ovu priliku odabrala belu haljinu, napravila je frizuru i otišla na šminkanje, što je iznenadilo mnoge, jer gledaoci rijalitija nisu imali često prilike da je viđaju u ovakvim izdanjima.

Marija Kulić
foto: Printscreen Instagram

Njihova ćerka Ana Kulić takođe je podelila fotografiju sa porodičnog okupljanja, a uz to je kratko napisala: "30. godišnjica braka mame i tate", dok se u pozadini vidi i mali Željko.

Inače, Kulići su pre nekoliko dana imali dramu sa Miljaninim bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, kojeg su optužili da im je uzeo 10.000 evra, a koji je sa druge strane izjavio da oni njemu duguju ogroman novac.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:13

Miljana Kulić nastupila u Zagrebu, napravila euforiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track